SON DAKİKA
Hava Durumu

Altepe'nin Timsah'ı halen yiyor

Büyükşehir eski Belediye Başkanı Recep Altepe’nin tüm itirazları hiçe sayarak kenti borç batağına sürüklediği Timsah stadyum, halen

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2018 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2018 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Altepe'nin Timsah'ı halen yiyor
Büyükşehir eski Belediye Başkanı Recep Altepe’nin tüm itirazları hiçe sayarak kenti borç batağına sürüklediği Timsah stadyum, halen para yemeye devam ediyor.
90 milyon liraya yapılabilecekken 500 milyon liraya mal olan stad için harcanan para ile şehre neler kazandırılabileceğini, “Timsah neleri yuttu?” başlığı ile Bursa Şehir Gazetesi sayfalarında gündeme getirmiştik. Şimdi de, Sayıştay, Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerine 35 milyon liralık zimmet çıkardı. Sayıştay, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursaspor'a tahsis edilen Büyükşehir Stadı ile ilgili meclis üyelerine zimmet çıkardı. MHP Grup Sözcüsü Bilgili, "Sayıştay'dan bir sarı zarf daha aldık. Sayıştay yeni yapılan Büyükşehir Stadyumu'nu Bursaspor'a verdiğimiz için ve kira üst üste ödenmediği için bize hesap soruyor. Sayıştay "durun bakalım niye bu işi böyle yaptınız?" diye ödemeleri bizden istiyor. 2044 yılına kadar tüm kiralar muaccel hale gelir diyor. 29 yıllık sürenin tamamını bizden istiyor, bu da 35 milyon lira yapıyor. Bu bizim değil. İdarenin kusuru. Sayıştay denetçisi, ‘sözleşmeyi imzalayan yetkilinin takip etmesi gerekirdi’ diyor. Ama bir sorun haline geliyor. Bursaspor Bursa'nın önemli takımıdır. Bursaspor'a can feda olsun. Teknik olarak niye yaptık. İşimizi doğru ve düzgün yapalım. Sayıştay'dan tenkit yemeyelim. Her sarı zarf geldiğinde korku içindeyiz” dedi. (Haber Merkezi)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.