SON DAKİKA
Hava Durumu

Altepe'ye yumruk attı, belediyede işi kaptı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, 2010 yılında yumruk atarken korumalar tarafından durdurulan 43 yaşındaki Mehmet Gülyaprak, bu olayın he

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2013 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2013 22:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, 2010 yılında yumruk atarken korumalar tarafından durdurulan 43 yaşındaki Mehmet Gülyaprak, bu olayın hemen akabinde Yıldırım Belediyesi’nde işe alındı.



Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den 2010 yılında iş isteyen ve ret cevabı alan Mehmet Gülyaprak, başkana yumruk atmaya kalkmış ve korumalar tarafından etkisiz hale getirilip güvenlik güçlerine teslim edilmişti. Başkan’ın şikayetçi olmasıyla yargılanan ve ceza alan Gülyaprak, bu olayın hemen akabinde de Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin tarafından taşeron kadro dahilinde işe yerleştirildi. İşe alınan Gülyaprak, kısa bir süre zarfında da Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Polat’ın Özel Kalem Müdürlüğü’ne getirildi.

“Faruk Çelik’e söylemiştim”

Mehmet Gülyaprak, kendisini işe alma sözü verdiği, ancak işe almadığını iddia ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile konuşmak istedi, bu sırada yumruk atınca da korumalar tarafından etkisiz hale getirildi. Gülyaprak, polise teslim edilmeden önce, "Bakan Faruk Çelik ile konuşmamıza rağmen beni belediyeye işe almadılar. Sorduğumda 'Şu an kadromuz çok şişkin. Alamayız' dedi. Ben de sinirlerime hakim olamayıp yumruk attım. İsteseydim çok daha kötü olabilirdi" dedi. 1.’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın sonunda Mehmet Gülyaprak, bir ay 7 gün ceza aldı ve sabıkasızlığı göz ününde bulundurularak cezası ertelendi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.