SON DAKİKA
Hava Durumu

Altın İnşaat güven verdi

Altın İnşaat’ın yeni projeleri düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, Marka ş

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Altın İnşaat güven verdi
Altın İnşaat’ın yeni projeleri düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, Marka şehir vizyonuna uygun, kente yakışır  projeler ürettiklerini söyledi.

Altın İnşaat , Almira Hotel’de düzenlenen basın toplantısıyla yeni projelerini tanıttı.   Altın İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Altın, biten projelerin yanı sıra devam eden ve önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında bilgi verildi. “Temelinde Güven Var” ilkesiyle yola çıktıklarını dile getiren  Altın,  Altın İnşaat; kısa sürede gerek konut, gerek işyeri ve gerek diğer çalışmalarında inşaat süresi ve sonrası kaliteli ve güvenli yapılır inşa ederek kısa sürede güzel eserlere imza atarak, isminden söz ettirecek bir firma olma gayretindedir” dedi.

 “MARKA KENT BURSA”YA YAKIŞIR PROJELER

Altın : “Stratejik konumu , güçlü ekonomik yapısı , turizm değerleri ,yüksek ihracat hacmi , sanayisi ve bölgesinin ticaret merkezi olma özellikleri ile başlı başına bir değer olan Ulu Şehir Bursa’mızda “Marka Kent Bursa” vizyonuna yakışır projeler üretmeye ve hayata geçirmenin uğraşındayız.”dedi.

ALTIN İNŞAAT’IN AMAÇLARI VE HEDEFLERİ

Hedeflerinin proje uyguladıkları bölgelere değer katmak olduğunun altını çizen Altın, “Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz tüm projelerde bulunduğumuz bölgeye değer katmak , yüksek kalitede üretim yapmak , modern ve estetik yaşam alanları oluşturmak arzusundayız. Müşteri beklentilerine uygun projeler üretmek ve satış sonrası memnuniyeti ilkesiyle hizmet vermek misyonuyla geleceğe uyumlu kaliteli yaşam alanları oluşturmak için çalışmaktayız”dedi.

“İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ZİRVEYİ HEDEFLİYORUZ”

Toplum için güvenli ve çağdaş yaşam ortamlarının oluşturulmasına ve yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkı sağladıklarını ve bu yolda devam edeceklerini belirten Altın, “Müşteri odaklı yaklaşımla inşaat sektöründe zirveyi hedefliyoruz. Bunun için tüm yenilikleri takip ederek günümüzün için olduğu kadar geleceğin de ihtiyaçlarına uygun projeler üreterek modern bir hayat tarzı oluşturmaya çalışıyoruz. İnşaat sektöründe standartları belirleyen öncü firma olmak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz ”şeklinde konuştu.

KAYAPA VE HASANAĞA NEDEN ÖNEMLİ

Hasanağa ve Kayapa’nın yanı sıra Akçalar Sanayi Bölgesi’nin sektör açısından gelecek vaat ettiğini dile getiren Altın, faaliyete geçecek TEKNOSAB ile bölgede bir konut ihtiyacına cevap vermek için projeler yaptıklarını aktardı.  Altın : “otoyol ve  bağlantılı yollarına olan yakınlığı ile şehir trafiğine girmeden Mudanya , Yalova , Ankara yollarına kolay ve hızlı ulaşım imkanı bu bölgeyi cazip kılıyor. Emsalin 0.90 olması ve yeşil alanın bol olması nedeniyle, şehirleşme daha düzgün ortaya çıkıyor. İşte bu sebeplerden dolayı Kayapa ve Hasanağa’ya yönelmiş durumdayız. Gelecekte Kayapa ve Hasanağa çok daha fazla değer kazanacak. Aslında bölgenin kazandırma özelliği bugünlerde de kendisini belli etmektedir. Örnek verecek olursak 2016’da başlarında 200 bin TL’den satışa çıkarttığımız daire fiyatları bugün 330 bin TL bandındadır. Buda müşterilerimizin ve onların yakınlarını yeni satışlara ve yatırımlara yönlendirmektedir.“ diye konuştu.

ALTIN İNŞAAT’TAN BİR İLK 

Altın İnşaat Yönetim kurulu başkanı Mustafa Altın,  önümüzdeki ayda temelini atılacak olan  Gold Life Bulvar Projesi’nde, Bursa merkez de ilk defa Gri proje uygulamasına hayata geçireceklerini açıkladı.

 GRİ PROJE NEDİR?

Yağmur sularının bahçede toplanıp depolanarak, tekrar bahçe sulaması ve tuvalet rezervuarlarında kullanılmasının sağlanması
Çatıya kurulacak güneş enerjisi sistemi işe bahçe aydınlatmaları ve ortak alanların aydınlatılması
Atıkların katlardan baca sistemi (katı, sıvı , yağ , cam, kağıt vb. şekilde ) ayrıştırılarak atılmasıdır.

 

 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.