SON DAKİKA
Hava Durumu

Altıparmak'a gidecekler bu habere dikkat

Bursa’da raylı ulaşımı il merkeziyle buluşturacak olan Heykel-Garaj T1 tramvay hattı inşaatı Altıparmak Caddesi ile devam ediliyor. 

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2012 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2012 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’da raylı ulaşımı il merkeziyle buluşturacak olan Heykel-Garaj T1 tramvay hattı inşaatı Altıparmak Caddesi ile devam ediliyor. 

Büyükşehir Belediyesi, Heykel - Garaj tramvay hattının çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ tarafından sürdürülen T1 tramvay hattı çalışmalarının 4. etabı Altıparmak Caddesi’nde devam ediyor.

Altıparmak Caddesi’nin Stadyum ve Çatalfırın kavşakları arasındaki bölümde devam eden, yolun batı doğu istikametine göre sağ kesiminde devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle bölgede trafik akışı düzenlendi.
Altıparmak Caddesi’nden Atatürk Caddesi istikametine doğru iki şerit çıkış, bir şerit iniş halinde akan trafik, aynı zamanda, sabah 10.00-16.00 saatleri ile akşam 21.00-07.00 saatleri arasında bir şerit iniş ve bir şerit çıkış olacak şekilde düzenleniyor. Sürücüleri Altıparmak Caddesi’ndeki çalışmalar süresince alternatif güzergah olarak şehir merkezine gidişte Hamzabey ve Kaplıca caddelerini kullanmaları konusunda uyaran yetkililer, Fevzi Çakmak ve Haşim İşçan caddelerinden Çekirge ve Stadyum kavşağı istikametine gidişte de Bursalı Tahir ve Çarşamba Darmstad caddelerinin alternatif güzergah olarak kullanılması gerektiğine dikkati çekti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.