SON DAKİKA
Hava Durumu

Altyapı hamlesi

Alt yapı çalışmalarına hız veren BUSKİ Genel Müdürlüğü, Ocak-Mart 2013 döneminde 25 kilometrelik kanalizasyon hattı imalatı yaptı. 

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2013 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2013 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Alt yapı çalışmalarına hız veren BUSKİ Genel Müdürlüğü, Ocak-Mart 2013 döneminde 25 kilometrelik kanalizasyon hattı imalatı yaptı. 


Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan şehrin alt yapısına da ağırlık veriyor. İl merkezinin yanı sıra merkeze bağlı ilçeler de önemli alt yapı yatırımlarını hayata geçirdiklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, “Sorumluluk alanımızda yer alan bölgelerin tamamına kanalizasyon hizmeti götürerek, çok önemli alt yapı hizmetine imzamızı da atmış olduk. Yıllık planlamalarımız dahilinde bulunduğumuz çalışmalar kapsamında, bu yılın 3 aylık döneminde 25 kilometrelik kanalizasyon hattı gerçekleştirdik” diye konuştu.Seviyeli sohbetlerle Seks Numaraları ile dert hattı olarak da boşalmalı sohbet olarak da yapabilirsiniz.
2013’ün Ocak-Mart döneminde 19 kilometrelik yağmur suyu kanalı ve 2 kilometrelik de dere ıslahı yaptıklarına dikkat çeken Çetinavcı, kaliteli hizmet üretmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.