SON DAKİKA
Hava Durumu

Amansız hastalıkta mutlu son

 Keles’e bağlı Kıranışıklar köyünde 9 yıldır Parkinson hastalığı ile boğuşan Hüsamettin Geyik, ameliyat olup eski sağlığına kavu

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2013 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2013 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Keles’e bağlı Kıranışıklar köyünde 9 yıldır Parkinson hastalığı ile boğuşan Hüsamettin Geyik, ameliyat olup eski sağlığına kavuştu.


Beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Op. Dr. Ali Zırh ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ameliyatla yeniden ayağa kalkan Hüsamettin Geyik’in sağlığına kavuşması memleketi Kıranışıklar’da sevinç gözyaşlarıyla karşılandı. İlerleyen hastalığı nedeniyle 9 yıl boyunca eşi ve ailesinin yardımı olmadan ayağa kalkamayan, yaşamını ailesinin desteği ile sürdüren Hüsamettin Geyik, yürüyerek girdiği stüdyoda çocukları Ahmet ve Hakan ile eşi Arife Geyik tarafından mutluluk gözyaşlarıyla ve coşkuyla karşılandı.
Hüsamettin Geyik’in tedavi sürecine katkı sağlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, bu sevinç ve mutluluğa ortak oldu. Yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulan Hüsamettin Geyik’e geçmiş olsun dileklerini ileten Dündar, “Yıllardır hastalığın pençesinde kıvranan Hüsamettin Geyik’in tedavi sürecinin başarıyla tamamlanmış olmasını görmek, bizleri de son derece mutlu etti. Bu sürece bizimle birlikte katkı koyan, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu gün burada yeni bir yaşamın başladığına şahitlik etmiş oluyoruz” dedi.
Tedavi sürecinde kendisine bir ambulans tahsis edip, İstanbul’a gidiş gelişlerinde ve diğer ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımları olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bununla da yetinmeyip ailenin köydeki kullanıma elverişli olmayan evlerini de yenilediklerini söyledi. Evin tadilatını gerçekleştirip eşyalarını da baştan ayağa yenilediklerini ifade eden Dündar, “Bu kardeşimizin yakalandığı hastalıkta tedavi sürecinde geç kalındığı için böyle bir sıkıntı yaşamış. Bizler bunu öğrendikten sonra, tedavi sürecine elimizden gelen katkıyı sağladık. Bir ambulansımızla İstanbul’a gidiş gelişlerine yardımcı olduk. Uzun tedavi sürecinin ardından kendisinin ayağa kalkmış olması bizi son derece sevindirdi” dedi.
Hastalıkla birlikte ailenin yaşadığı sıkıntıları aşmaları için yardımlarını sürdürdüklerini de ifade eden Dündar, şöyle devam etti:
“Öncelikle, hastanın iyileşmesi ailesi ve bizler için büyük bir moral oldu. Bizler de evlerini yenileyerek, onlara yeni bir moral desteği sağlamış oluyoruz. Köyüne döndüğünde yeni bir hayata başlayacak. Bu güzel ortam onların yeni hayatına katkı sağlar diye düşünüyoruz. Ayrıca, yıllardır hastalıkla mücadele eden bu ailemizin çocuklarının eğitim masraflarını da belediye olarak üstleniyoruz. İnşallah, o acı günlerin izlerini bir nebze olsun silmeyi başarmış oluruz.”
Başkan Mustafa Dündar ve Başkan Yardımcısı Halil Döner ile bir süre sohbet eden baba Ömer Geyik ile anne Emine Geyik, çocuklarının hastalıktan kurtulmasına katkıları olan Dündar ve Döner’e gözyaşları içinde teşekkür etti.
Baba Ömer Geyik konuşmakta güçlük çekerken, anne Emine Geyik, “Bu günleri göreceğimizi hiç düşünemiyorduk, böyle ayağa kalkacağını hiç hayal edemiyorduk. Adeta son gününü yani ölümünü bekliyorduk. Bize sahip çıkan, destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.