SON DAKİKA
Hava Durumu

Araç dereye uçtu, şoför nerede?

Bursa'da otomobiliyle kavşaktan dönen sürücü kontrolü sağlayamayınca 3 metre yükseklikten dere yatağına uçtu. Polis ve ambulans ekipleri sü

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2011 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2011 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Araç dereye uçtu, şoför nerede?
Bursa'da otomobiliyle kavşaktan dönen sürücü kontrolü sağlayamayınca 3 metre yükseklikten dere yatağına uçtu. Polis ve ambulans ekipleri sürücüyü ararken, araç sürücüsü olay yerine yarım saat sonra pijamalarıyla geldi.

Yıldırım ilçesi Gökdere Bulvarı'ndan Setbaşı istikametine giden 16 FD 426 plakalı otomobilin sürücüsü İ.B. (29) direksiyon hakimiyetini kaybederek 3 metre yüksekliten Gökdere deresine uçtu. Araç içerisindeki 2 kişi olay yerinden ayrıldı. Polis ve ambulans ekipleri, olay yerine geldiğinde araç Supertotobet içerisinde kimseyi bulamadı. Yaklaşık yarım saat sonra pijamalarıyla olay yerine gelen İ.B. araç sürücüsü olduğunu ve kazadan sonra korkarak hastaneye gittiğini söyledi. Polis ekipleri sürücünün ifadesine başvurmak üzere, İ.B.yi Yıldırım Polis Merkezi'ne götürdü.
Kaza yaptığı ileri sürülen İ.B.'nin yakınları da olay yerine geldi. Araç çerisindeki bira şişeleri dikkatlerden kaçmazken, ağaç ile duvar arasına sıkışarak burnu üzerinde duran araç vatandaşların meraklı bakışları arasında çekici tarafından çıkarıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.