SON DAKİKA
Hava Durumu

Arınç'tan Panorama övgüsü

TBMM Eski Başkanı ve Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Osmangazi Belediyesi tarafından kente kazandırılan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2019 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2019 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Arınç'tan Panorama övgüsü
TBMM Eski Başkanı ve Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Osmangazi Belediyesi tarafından kente kazandırılan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezdi.
Ailesiyle birlikte Bursa ziyareti kapsamında Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni de gezen Bülent Arınç, 2015 yılında temel atma töreninde hazır bulunduğu müzenin hizmete açıldığını görmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Bursa’ya dünya çapında bir eser kazandırıldığını kaydeden Arınç, “Bursa’nın fetih gününün çok güzel tablolar ve sanatsal çalışmalarla anlatıldığı bir panorama gördük. Burada her ayrıntı gayet güzel değerlendirilmiş. Renkleriyle, insan figürleriyle, Bizans tekfuru ve Orhan Gazi’nin giydiği kıyafetlerle birlikte Bursa’nın en güzel özellikleri yansıtılmış. Cumhurbaşkanımızın bu yılı, turizmde ‘Göbeklitepe Yılı’ ilan ettiği gibi Bursa’nın da Panorama 1326 Bursa ile beraber bir kültür yılına öncülük etmesini arzu ederim. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu konuyu ifade edeceğim” dedi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.