SON DAKİKA
Hava Durumu

Artık Aysun'un da Akülü Arabası Var

 Bursa'da, engelli olmalarına rağmen parasızlık yüzünden tek akülü arabaya binen ancak çok m

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2013 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2013 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Artık Aysun'un da Akülü Arabası Var
 Bursa'da, engelli olmalarına rağmen parasızlık yüzünden tek akülü arabaya binen ancak çok mutlu olan Yaşa çiftinin imdadına Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yetişti. Akülü arabasına kavuşan Aysun Yaşa, dünyanın en mutlu insanının kendisi olduğunu söyledi.



Bir buçuk yıl önce tanışan Hasan (30) ve Aysun Yaşa (37) çiftinin aşkı engel tanımadı. Özürlü olarak yaşayan çiftin dramı dün televizyon ve gazetelere yansıdı. Engelli olmalarına rağmen parasızlık yüzünden tek akülü arabayı birlikte kullanıp mutlu bir hayat süren Yaşa çiftinin yüzünü Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül güldürdü. 
Aile ile görüşen Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, Danışmanı Selim Matarcı’yı arabayla birlikte Bursa’ya gönderdi. Çiftin çalıştığı Stadyum'daki Arap Parkı’nda Hasan ve Aysun ile görüşen Matarcı, çifte akülü arabayı teslim etti. Hasan ve Aysun çifti yeni arabanın heyecanını yaşadı. Matarcı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü arayarak aile ile telefonda görüşmesini sağladı.
Selim Matarcı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün çaresizlerin çaresi olmaya devam ettiğini belirterek şöyle konuştu: "Başkanımız dramı haber alır almaz olaya müdahil oldu. Başkanımız bu konuda bizi görevlendirdi. Arabayı getirip Aysun ve Hasan kardeşlerimize teslim ettik. Hayırlı olsun.”

ÇOK MUTLUYUM
Hediye edilen arabayla çok mutlu olduğunu ifade eden Aysun Matarcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün dünyalar benim oldu. Biz, burada çalışıyoruz. Bize karşı herkes sıcakkanlı ve sevecen. Başkan görüşmek istediğini söyledi. İnşallah ziyarete geleceğini belirtti, ben de inşallah bekleriz dedim. Daha önce valilikten talep etmiştik ama bize dönen olmadı. Biz simit yeri istedik, ona da onay çıkmadı. 'Bize göre iş yoktur" denildi. Akülü araba için rapor çıkartmak istedik. Hastane parmaklarımızın çalıştığını söyleyerek rapor vermedi. Biz evlendikten sonra tekli sandalye kullanıyorduk. Bundan önce bir tane vardı o bozuldu. Almaya kalksak pahalı. Alacak gücümüz yok. Hayırsever bir vatandaş para topladı ve bize aldı. Biz şimdi Arap Parkı'nda simit satarak geçimimizi temin etmeye çalışıyoruz. Tüm insanlar her şeye rağmen sıkı sıkı birbirlerini severek hayata tutunsun. Sevgi her şeyi aşar.”
Araba için Şişli Belediye Başkanı Sarıgül’e teşekkür eden Hasan Yaşa, Sarıgül’ün ellerinden öptüğünü söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.