SON DAKİKA
Hava Durumu

Artık koşup oynayabilecek

Bursa'da kalçasındaki problem sebebiyle sağlıklı koşamayan 4 yaşındaki Efe, hayırseverlerin desteğiyle ameliyat edildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2013 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2013 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da kalçasındaki problem sebebiyle sağlıklı koşamayan 4 yaşındaki Efe, hayırseverlerin desteğiyle ameliyat edildi.


Bursa'da yaşayan Selami ve Gülten Yılmaz çiftinin 4 yaşındaki çocukları Nazım Efe doğuştan kalça kemiği sıkıntısı yaşıyordu. Aile, daha önce kendi imkanlarıyla çocuklarını iki kez ameliyat ettirdi. Efe'nin üçüncü ameliyatı için ihtiyaç duyulan 5 bin lira, basında çıkan haberlerin ardından hayırsever iş adamları tarafından karşılandı.
İsimlerini vermek istemeyen iş adamları tarafından yapılan yardım sonucunda minik Efe, dün özel bir hastanede ameliyata alındı. Yattığı servisten alınarak ameliyathane önüne getirilen minik Efe’nin, ameliyathaneye girerken, her şeyden habersiz güler yüzüyle el salladığını gören ailesi, gözyaşlarını tutamadı. Minik Efe, Ortopedi ve Travmatoji Uzmanı Op. Dr. Tunç Polat Edizsoy ve uzman ekibin nezaretinde ameliyata alındı.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
Ameliyat öncesi oğlunun hastalığı ile alakalı açıklama yapan baba Selami Yılmaz, şimdiye kadar çevrelerindekilerin yardımı ile çocuğunu iki kez ameliyat ettirdiklerini kaydetti. Baba Yılmaz, "Ailemin ve komşuların yardımı ile çocuğumun doktor masraflarını karşılamaya çalışıyorum. Bugüne kadar 15 bin lira masraf yaptık. Olsa bir o kadar daha yaparım ama elimde avucumda hiç bir şey yok. İHA’nın yaptığı haber sonucunda çocuğumun sağlığına kavuşması için önemli bir adım atıldı. Çocuğumuzun halini görüp de bize el uzatan insanlar oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırseverler ameliyat masrafını karşılayacaklarını söylediler. Özellikle çocuğumun ameliyat masrafını üstlenen değerli iş adamlarına çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" dedi.
Doktordan aldığı bilgiyi paylaşan Baba Yılmaz, "Ameliyat öncesi doktordan bilgi aldım. Doktor 'yeni doğmuş bir bebek gibi olmayabilir ama en azından şu anki aksamasını gidereceğiz. Yüzde 50'den daha çok şansımız var' dedi. Allah'ın izni ile sağlığına kavuşacak" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.