SON DAKİKA
Hava Durumu

Aşıklar Şöleni için geri sayım!

Kemal BENEK “7 Bölge Şair Ozan Yazarlar ve Kültür Derneği” tarafından düz

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2019 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2019 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Aşıklar Şöleni için geri sayım!
Kemal BENEK
“7 Bölge Şair Ozan Yazarlar ve Kültür Derneği” tarafından düzenlenen Yazar Çiler Çelikler imzalı ‘Dostlar Beni Hatırlasın’ Aşıklar Şöleni 27 Nisan’da Bursalılar ile buluşmaya hazırlanıyor.
“Dostlar beni hatırlasın” Aşıklar Şöleni hakkında bilgi veren 7 Bölge Şair Ozan Yazarlar ve Kültür Derneği Başkanı Birsen Anacak, projenin çıkışının Aşık Veysel’e dayandığını söyledi. Aşık Veysel Satıroğlu’nun fikirlerinden yola çıkarak bu etkinliğin ismini de ‘Dostlar Beni Hatırlasın’ olarak belirlediklerinin altını çizen Başkan Anacak, “Öncelikle burada proje koordinatörümüz Yazar Çiler Çelikler’e teşekkür etmek istiyorum. Bursa’da eşi benzeri olmayan bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyoruz. Sadece Aşık Veysel’in eserlerinin yer alacağı gecede katılımcılar ayrıca kendi eserlerini de seslendirecek. Aşıklar, ozanlar kısacası tüm halkımız davetlidir. ‘7 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz etkinlik Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde 32. Salonda saat 19.00’da tüm Bursalıları bekliyoruz” dedi.
BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ İSİMLER YER ALIYOR
7 Bölge Şair Ozan Yazarlar ve Kültür Derneği tarafından düzenlenecek olan ‘Dostlar Beni Hatırlasın’ Aşıklar şölenine katılımcılar da dikkat çekti. Birbirinden değerli isimlerin sahne alacağı etkinlikte ise öne çıkan isimler şöyle; Ahmed Mahlassız, Sebahattin Atik, Mevlüt Mertoğlu, Ozan Maralı, Zakir Tekgül, Turan Yıldırım, Rasim Saraçoğlu ve Aşık Halil Aksoy…

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.