SON DAKİKA
Hava Durumu

ASKON İftar Çadırı Ramazan Ayı Boyunca Bursalıları Ağırlayacak

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi`nin ilkini 2008 yılında gerçekleştirdiği geleneksek iftar çadırı ile bu yıl da

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2013 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2013 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
ASKON İftar Çadırı Ramazan Ayı Boyunca Bursalıları Ağırlayacak
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi`nin ilkini 2008 yılında gerçekleştirdiği geleneksek iftar çadırı ile bu yıl da Bursalıları iftarda bir araya getiriyor. 


Şehreküstü Meydanı`nda 400 metrekarelik alana kurulan dev iftar çadırında her gün yaklaşık 600 Bursalı’yı bir araya getireceklerini söyleyen ASKON Bursa Şubesi Başkanı Ali Turgut, “Bir SİAD kuruluşu olarak kendi imkânlarımızla oluşturduğumuz ve 2008 yılından bu yana aralıksız devam ettirdiğimiz geleneksel iftar çadırı çalışmamız ile birlik ve beraberliğin arttırılmasını amaçlıyoruz” dedi.
İftar çadırının diğer sivil toplum kuruluşlarınca da örnek alınmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Ali Turgut, “Ramazan ayı süresince 20 bin civarında vatandaşımıza iftar yemeği vermeyi amaçlıyoruz. İftar soframız tüm halkımıza açık. Ramazan Ayı birlik ve beraberliğin duygusunun en üst noktaya ulaştığı bir dönemdir. Biz de bu birlik ve beraberliğe bir nebze olsun katkıda bulunmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.