SON DAKİKA
Hava Durumu

Atatürk Havalimanı saldırısının ateşi Bursa'ya düştü

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden kontrol memuru Adem Kurt'un cenazesi, Bursa'da yaşayan ailesine teslim edildi. Bursa'nın Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi'nde yaşadığı öğrenilen Kurt ailesinin evinin önünde taziye çadırı kuruldu. ( Uğur Ulu - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Atatürk Havalimanı saldırısının ateşi Bursa'ya düştü
 Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden kontrol memuru Adem Kurt'un cenazesi, Bursa'da yaşayan ailesine teslim edildi.
 

 

 


Alınan bilgiye göre, iki yıldır Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde kontrol memuru olarak çalıştığı öğrenilen Kurt'un (32) cenazesini emekli polis memuru olan babası Mehmet ve annesi Nuriye Kurt tarafından teslim alındı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi'nde yaşadığı öğrenilen Kurt ailesinin evinin önünde taziye çadırı kuruldu.

Cenaze, ikindi namazının ardından Arabayatağı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Adem Kurt'un amcası Ahmet Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeğeninin ölüm haberini gece aldıklarını söyledi.

Kurt, yeğeninin iki yıldır hava limanında kontrol memuru olarak çalıştığını belirterek, "Bekardı, nişanlayacaktık. Kısmette yokmuş. Hepimiz canımızı feda ettik, bu yola girdik. Binlerce şehitler verdik. Her aile bizim bu acımızı yaşadı. Allah bundan sonrakilere zeval vermesin. Biz hepimiz bu vatanın, bu toprağın evlatlarıyız. Acımızı görüyorsunuz. Bu acıyı anlatacak bir kelime bulamıyorum. Dayanılır gibi değil. Her şey vatanımız için." diye konuştu.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.