SON DAKİKA
Hava Durumu

Ateşle oynarken evi yaktı!

Bursa’da çakmakla oynadığı iddia edilen çocuğun eşyaları tutuşturması sonucu alevler içinde kalan evden güçlükle dışarı çıkan aile,

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2012 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2012 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’da çakmakla oynadığı iddia edilen çocuğun eşyaları tutuşturması sonucu alevler içinde kalan evden güçlükle dışarı çıkan aile, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. 

İddiaya göre merkez Yıldırım ilçesi Zümrütevler Mahallesi Kalkan Sokak’taki evlerinde çakmakla oynayan 4 yaşındaki S.V., halı ve çekyatların tutuşmasına neden oldu. Odadan dumanlar yükseldiğini gören anne N.V. ve baba R.V. çocuklarını da alarak bir anda alevler içinde kalan evden kendilerini dışarı attı. Yangını gören mahalle sakinleri de panik içinde evlerinden dışarı çıktı. İtfaiye ekipleri gelene kadar yangına hortumla müdahale eden ev sahipleri, evin camını kırarak yangını söndürmeye çalıştı. Kısa sürede olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dair Başkanlığı ekipleri yangına müdahale etti. Odadaki eşyalar kullanılamaz hale gelirken, çıkan dumandan zehirlenen N.V., R.V. ve 4 yaşındaki S.V. ambulansla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yangın mahalline gelen polis ekipleri evde inceleme yaptı. Kiracı olduğu öğrenilen ailenin komşuları ve bina sahibi gözyaşlarına boğuldu. Bitişikteki apartmanda oturan vatandaşlar ise, binadan bir anda alevlerin yükseldiğini ve kendilerini aşağı zor attıklarını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.