SON DAKİKA
Hava Durumu

ATM faresi rekor kırdı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, bir bankanın ATM’sine yerleştirdiği düzenekle bir buçuk saatte 22 kişinin hesabından 30 bin lira çalan şahıs, güve

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
ATM faresi rekor kırdı
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, bir bankanın ATM’sine yerleştirdiği düzenekle bir buçuk saatte 22 kişinin hesabından 30 bin lira çalan şahıs, güvenlik kamerasına yakalandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki bir kamu bankasının ATM’sine düzenek yerleştiren bir kişi, 1,5 saat içinde 22 hesabı boşaltarak 30 bin TL’ye yakın vurgun yaptı. Olayla alakalı soruşturma başlatan polis, ATM’nin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Güvenlik kamerasına yakalanan ATM faresinin, benzer suçlardan 19 araması bulunan Süleyman Y. (44) olduğunu tespit etti.
Süleyman Y’nin gezgin bir suç makinesi olduğu, daha evvel Tokat, Giresun, İstanbul ve Bursa’nın merkez ilçelerindeki ATM’lere de aynı düzenekleri yerleştirdiği belirlendi. Zanlının Orhangazi’deki ATM’den 50 hesabı kopyaladığı, içinde kullanılabilir limiti olan 22 hesabı boşaltarak 30 bin TL’ye yakın vurgun yaptığı belirlendi. Banka yetkilileri, acil koduyla ATM’den işlem yapan müşterilerin kartlarını iptal ederken, zanlının yakalanmasına çalışılıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.