SON DAKİKA
Hava Durumu

Avrupa'dan Bursa'ya termal övgü

Avrupa Termal Merkezler Birliği Temsilcisi Joao Pinto Barbosa, Bursa’daki termal suların mineral bakımından çok zengin olduğunu belirterek, “

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2012 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2012 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Avrupa Termal Merkezler Birliği Temsilcisi Joao Pinto Barbosa, Bursa’daki termal suların mineral bakımından çok zengin olduğunu belirterek, “Çok şanslısınız. Elinizdeki bu nimeti iyi kullanmalısınız” dedi. 

Bursa Valiliği'nin himayesinde Merinos AKKM’’de düzenlenen '1. Bursa Turizm Zirvesi'nde açıklamalarda bulunan Avrupa Termal Merkezler Birliği Temsilcisi Joao Pinto Barbosa, Türkiye’ye ilk defa geldiğini söyledi. Bursa’nın termal turizm alanında büyük bir potansiyele sahip olduğuna işaret eden Barbosa, “İlk defa Bursa’da bulunduğum için çok fazla bir şey söyleyemem. Ama uluslararası anlamda yüksek seviyede olduğunuzu gördüm. Öncelikle termal turizm için en önemli unsur mineraldir. Bursa’da bu çok yüksek seviyede. Bunun haricinde termal turizm çerçevesinde sizin hedefinizi belirlemeniz lazım. Sadece iyileştirmeye yönelik değil, aynı zamanda turizm açısından insanları çekecek farklı alanlar açmak lazım. Bu çok önemli” dedi.

Termal su bakımından çok Bursa’nın çok şanslı bir şehir olduğunu söyleyen Barbosa, “Bursa hem termal oteller, hem tarihi, hem de kültürü bakımından zengin bir şehir. Termal ve diğer turizm alanlarında çok cazip bir şehir. Bunu kullanmanız lazım. Turist çekmede bu iki alan Bursa için önemli bir fırsat. Biz 31 ülkede yatırım yapıyoruz. Spa turizmini tanıtmaya çalışıyoruz. O yüzden büyük projelerimiz var. Avrupa’da İzlanda’dan Türkiye’ye kadar bu sektörün gelişmesi için çalışıyoruz. Bütün ülkelerde termal spa turizm açısından tanıtımlar yaptık. Bu alanda ilerlemeye çalışıyoruz. Daha da büyümek istiyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.