SON DAKİKA
Hava Durumu

Avukat Ö.Ç. : 'Korkuyorsa gezmesin!'

Bursalı avukat, davalı olduğu sekreter kızın, "250 bin lira verip kiralık katil tuttular. Evden dışarı çıkamıyorum" iddiaları üzerine, genç k

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2015 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2015 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Avukat Ö.Ç. : 'Korkuyorsa gezmesin!'
Bursalı avukat, davalı olduğu sekreter kızın, "250 bin lira verip kiralık katil tuttular. Evden dışarı çıkamıyorum" iddiaları üzerine, genç kızın sosyal medyadaki fotoğraflarını delil olarak gösterip kendisine iftira atıldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.
Geçen yıl Nisan ayında iş görüşmesi için gelen sekreter C.Ç.'ye (20) kendi doğum günü partisinde ikram ettiği kola ve çayın içine etanol koyup cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Bursa Barosu avukatlarından sanık Ö.Ç.’nin karar duruşması öncesi şok bir gelişme yaşandı. Geçen duruşma öncesinde konuşan mağdure C.Ç.’nin, “Bir buçuk yıldır evden dışarı çıkamıyor, camdan bile bakamıyorum. Beni öldürmeleri için 250 bin liraya kiralık katil tutuldu. Sürekli tehdit ediliyoruz ve kaçıyoruz. Evimde camdan dışarı bakamıyorum. Her gün evin önüne birileri geliyor, tehdit ediliyoruz” şeklindeki açıklamaları başına dert oldu.
Bu beyanları yüzünden kendisine iftira atıldığını ileri süren tutuksuz sanık Avukat Ö.Ç. savcılığa başvurdu. Olaydan sonra mağdure C.Ç.’nin sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı eğlence fotoğraflarını delil olarak mahkemeye sunan Avukat Ö.Ç., "Mağdure tehdit edildiği için evden çıkamadığını ve benim onu öldürmem için kiralık katil tuttuğumu ileri sürmesine rağmen sosyal paylaşım sitesinde eğlence fotoğrafı paylaşıyor. Kiralık katili olan ve evden dışarı çıkmadığını söyleyen mağdurenin bu fotoğraflarını delil olarak dosyaya koyduk. Bana attığı iftiradan dolayı cezalandırılmasını istiyorum” dedi.Kendisi hakkındaki suçlamaları da reddeden Ö.Ç., daha önceki duruşmalarda, "Bilirkişi raporlarına göre, mağdurenin iç çamaşırında bana ait sperm izine rastlanmadı. Bana yönelik bir iftira ile karşı karşıyayım. Zaten mağdurenin adli tıp raporlarında bakire olduğu anlaşılmaktadır. Adaletin yerini bulacağına inanıyorum" demişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.