SON DAKİKA
Hava Durumu

Bak şu çakallara!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in dini istismarına ses çıkarmayan ve kör olanlar, AK Parti B

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2019 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2019 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bak şu çakallara!
CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in dini istismarına ses çıkarmayan ve kör olanlar, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı İnegöl’de yaptığı bir konuşma nedeniyle hep birden taşlamaya başladı. Aktaş ve Müslümanlara hakaret etmek için fırsat kollayan çevreler her nedense Bozbey ve ekibinin onlarca skandalını görmezden gelmeye devam ediyor. 
AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Alinur Aktaş, önceki gün 13,5 yıl yönettiği İnegöl’ü ziyaret etti. Coşkulu bir şekilde karşılanan Aktaş, burada katıldığı bir organizasyonda CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in yaptığı istismarlara değindi. Bozbey’in Nilüfer’de 20 yıldır görev yapmasına rağmen bu süre zarfında cadde ve kültür merkezlerine ne bir Türk büyüğü, ne bir Allah dostu ne de bir padişah ismi vermediğini dile getiren Aktaş, “Nerede devlete ve bayrağa savaş açmış, Türkan Saylan, Uğur Mumcu, Nazım Hikmet, Bahriye Üçok’un, nerede dinle diyanetle problemi olan adam varsa hepsinin ismini belirli merkezlere verdin” dedi. Aktaş’ın sözleri her ne kadar maksadını aşmış olsa da çamur medyasının ilk andan itibaren saldırıya geçmesi niyeti gözler önüne serdi.

BOZBEY’İN DİN İSTİSMARINI ANLATTI

CHP’li Nilüfer Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in din istismarını deşifre eden Aktaş, konuşmasının devamında, “Şimdi seçim sathı mahalline geldik. Bursa gibi bir Osmanlı şehrinde, maneviyatı yüksek bir şehirde Emir Sultan'da duayla başlıyor. Herkes istediği yerden başlar. Herkesin en doğal hakkı canım. Ona bir şey dediğimiz yok. Beraberinde Süleyman Çelebi’yi, ülkemizin manevi değerlerini aklına getiriyorsun. Ben bunu vatandaşımızın çok net bir şekilde okuyacağını ifade ediyorum” dedi.

“HEPİMİZİN EVLADI VAR”

Mustafa Bozbey’in düzenlediği ve kamuoyunda büyük tepkiye yol açan festivallere de değinen Alinur Aktaş,  “Yaptırdığın festivalleri, bunları söylemiyorum zaten işleyişleri. Bunlar zaten evlere şenlikler. Hepimizin evladı var. O icra edilen festivallerde nasıl rezilliklerin olduğunu ben sizlere net bir şekilde ifade etmek istiyorum” dedi.

HEP BERABER SALDIRIYA GEÇTİLER

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın dini istismarı ortaya koymak için söylediği sözlerin üzerine balıklama atlayan sol sosyalist yayınlar, bir anda ortalığı ayağa kaldırmak için düğmeye bastı. Aktaş ve Müslümanlara ağır hakaretler eden bu kesim, sosyal medya üzerinden de gün boyu hakaretlerini sürdürdüler.

İSTİSMARA KÖR SAĞIR OLDULAR

Zihniyetleri belli odaklar hep birlikte Alinur Aktaş için adeta karalama kampanyası başlatırken, Bozbey’in adaylık açıklamasına Emir Sultan’da dua ederek ve bunu da sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak gittiğini ise görmediler. Dinle, namazla niyazla işi olmayan Bozbey’in büyükşehir seçimlerinde muhafazakar seçmenin oyunu alabilmek için dini istismar etmesine sessiz kalanların bugün ortaya çıkıp Aktaş’ı taşlamaları niyetlerini de çifte standartlarını da gözler önüne serdi.

CAMİYİ KÜTÜPHANE YAPTI

Aynı Mustafa Bozbey’in Nilüfer Demirci’de tarihi bir camiyi kütüphaneye çevirdiğini, caminin kiliseden çevrildiği için kimsenin huzurlu namaz kılamadığını söylediğini pas geçen bu çevrelerin, Nilüfer’de herhangi bir caddeye sokağa, esere bir Türk büyüğü, bir padişah ya da bir Allah dostunun isminin verilmemiş olmasını da Aktaş’ı hedef aldıkları haberlerinde gizlediler.

SÖZCÜ, ODATV VE ÇGD



Aktaş’a yönelik algı operasyonunda başını yine Sözcü, Odatv ve Çağdaş Gazeteciler Derneği çekti. Evrensel’inden Cumhuriyeti'ne, Sol gazetesine kadar sol yayınlar da onları takip etti. Din istismarı yapılırken, bu ülkedeki insanların inançlarına küfredilirken, insanlara zulüm edilirken sesini çıkarmayan ÇGD, mal bulmuş mağribi gibi Aktaş’ın sözlerine atladı ve peş peşe kınama açıklamaları yaptı. Bursa şube başkanının CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın basın bürosunda görev yaptığı ÇGD’nin CHP’li belediyelerle ilgili gündeme gelen hiçbir şaibe ve skandala ses çıkarmazken konu AK Partili bir belediye başkanı olunca hemen üstüne atlaması da ikircikli zihniyeti gözler önüne seriyor. Kendi partisinin mensubu olan başkan adayının dini istismarına sessiz kalan CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş’un da kınayanlar kervanına katılmasına kamuoyunun çok da şaşırmadığı ortada.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.