SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakın Altepe'nin sağ kolu kim?

Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Saffet Yılmaz aynı zamanda Gezi’ci ÇGD’nin de yönetim kurulu üyesi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakın Altepe'nin sağ kolu kim?
Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Saffet Yılmaz aynı zamanda Gezi’ci ÇGD’nin de yönetim kurulu üyesi. ÇGD- Altepe bağlantısının da nasıl sağlandığı böylece ortaya çıktı.

 

Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi bu yıl 24.’sü düzenlenecek olan ödül töreninde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye  “Tarihsel Dokuyu Koruma Ödülü” vereceğini açıklamıştı. Derneğin 19 Nisan 2013’te başlayıp 3 gün süren “Anadolu Medya Buluşması” etkinliğine de Başkan Altepe ev sahipliği yapmıştı. Altepe ile Gezi’ci ÇGD’nin yolları Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Saffet Yılmaz’da kesişiyor. Saffet Yılmaz, hem Altepe’nin basın danışmanı hem de Gezi’ci ÇGD’nin yönetim kurulu üyesi.

‘BULUŞMA’NIN MALİYETİ NE KADAR?

ÇGD Bursa Şubesi’nin düzenlediği “Anadolu Medya Buluşması” Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşmişti. ÇGD’nin “Tarihi dokuya saygı ödülü” vereceğini açıkladığı Başkan Recep Altepe’ye 3 gün süren buluşmanın sponsorluk maliyetini soruyoruz. Türkiye Gazeteciler Federasyonu, Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen ‘Anadolu Medya Buluşması’ 19 Nisan 2013 günü başlamıştı. 3 gün süren buluşmanın sponsorluğunu da Büyükşehir Belediyesi Üstlenmişti. Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’nin her köşesinden 170’in üzerinde gazeteci ve meslek örgütünün katılacağı önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylemişti. Altepe, söz konusu toplantının Bursa’nın tanıtımı için önemli olduğunu belirtirken, Bursa halkı da bu etkinliğin maliyetinin ne olduğunu, Belediye kasasından ne kadar para çıktığını merak ediyor.

BURSASPOR TARAFTARI AYAKTA

ÇGD’nin bu yıl ödül vereceği isimler arasında Çarşı Grubu da yer alıyor. Gezi eylemlerine desteği ve hükümet aleyhinde propagandaları ile tanınan Çarşı Grubu, Bursaspor- Beşiktaş maçlarında da kötü olaylar yaşanmasına sebep olmuştu. ÇGD’nin Çarşı’ya ödül vermesini eleştiren Bursaspor taraftarı, Başkan Altepe’nin de ödülü kabul etmemesinden yana.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.