SON DAKİKA
Hava Durumu

Balat Zümrüt'le büyüleyici bir yaşam 

Tecrübesiyle 36 yıldır kaliteyi güvenle inşa eden Sedaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Dayı, yeni projeleri Balat Zümrüt ile Ba

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Balat Zümrüt'le büyüleyici bir yaşam 
Tecrübesiyle 36 yıldır kaliteyi güvenle inşa eden Sedaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Dayı, yeni projeleri Balat Zümrüt ile Balat’ın çehresine farklı bir vizyon katacaklarını söyledi. 28 dönüm alan üzerinde 204 konut olarak inşa edilen Balat Zümrüt, modern mimarisi, en son teknoloji ile donatılmış alt ve üst yapısı, nitelikli konsepti ile göz dolduruyor.



Fetih BAĞCI

Sedaş İnşaat’ın 36 yıllık tecrübesini Balat Zümrüt projesiyle taçlandırıyor. Sedaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Dayı, mimarlık sanatının en ince detayları ile hazırlanan Balat Zümrüt projesiyle modern yaşamın gereksinimlerine doğru çözümler sunmayı amaçladıklarını söyledi. Dayı, Balat Zümrüt projesini, “Yaşamınıza ayrıcalıklı bir değer katıyor.” Sözleriyle tanımladı.

MAHALLE VİZYONU HEDEFLENİYOR

Sedaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Dayı, bahçe katları, normal katlar ve dubleks katlardan oluşan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 yaşam alanları sahiplerine bir zümrüt taşı gibi değerli bir yaşam vaat ettiklerini anlattı. Dayı, “Yaşam kültürünü komşuluk ilişkileriyle harmanlayıp, özlenen bir mahalle vizyonunu hedefleyen Balat Zümrüt, her yönüyle insana yeten ve özgün değerlerimizi koruyarak büyüten büyük bir yaşam alanı oluşturuyor.” dedi.

SOSYAL YAŞAM ÖNPLANDA

Dayı, sosyal yaşamı da büyük bir özenle ele aldıklarına dikkat çekerek şunları söyledi: “Balat Zümrüt projesinde kafeteryalar, çocuk oyun odası, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, hobi-el sanatları odası, sinema odası ve kütüphanesi ile çocuklar, gençler ve yetişkinler için en mutlu yaşam alanının inşaasını hedefliyoruz. Modern mimarisinden geniş balkonlarına, mutfağından banyosuna, seramiklerinden mermerlerine kadar her detayı özgün tasarım anlayışıyla hayata geçirilen Balat Zümrüt kapalı otoparkı, jeneratör sistemi ve ayrıcalıklı tarzıyla Balat’a zarafet ve şıklık katmaya hazırlanıyor.”

RÜYA GİBİ BİR YAŞAM

Birinci sınıf malzemeler, dünyaca ünlü markalar ve en son teknoloji ürünlerinin kullanıldığı dekorasyonuyla da büyüleyen Balat Zümrüt, rüya gibi bir yaşamın kapılarını aralıyor. Dayı, “Konforlu anlar yaşatmayı vaat eden Sedaş İnşaat A.Ş.’nin  Balat Zümrüt projesi aynı zamanda akıllı ev teknolojisi konforunu ve eğlenceyi bir arada sunarak hayatı kolaylaştırıp zamanın daha etkin kullanılmasını sağlıyor. Geniş ve ferah daireleri ile sakinlerine nefes aldıran proje, çağdaş ve konforlu yaşam alanları ile de huzuru vadediyor. 36 yıllık sektörel tecrübemizin yansımalarından biri olan Balat Zümrüt projesinin kente değer katacağına olan inancımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.