SON DAKİKA
Hava Durumu

Balkansiad'dan Dündar'a ziyaret

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret e

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2011 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2011 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Balkansiad'dan Dündar'a ziyaret
Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Balkan göçmeni işadamlarını bir araya getiren BALKANSİAD Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, Bursa eski milletvekili Kemal Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Kısa bir süre önce 41 kişiyle yola çıktıklarını ve 80 üyeyi geçtiklerini anlatan Naci Şahin, en önemli hedeflerinin Bursa’ya Balkan Üniversitesi’ni kazandırmak olduğunu ifade etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a gerek ilçede verdiği hizmetler gerekse Balkanlara yönelik açılımları nedeniyle teşekkür eden Şahin, Türkiye’nin komşularıyla Jasminbet ilişkilerinin gelişmesinde dernek olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini kaydetti.
Sanayici ve işadamlarının bir araya gelmesinin önemli olduğuna dikkati çeken Dündar, bu birlikteliklerle üretim ve sermaye gücünün ortaya çıktığını ve bunun önemli bir enerjiye dönüştüğünü kaydetti. Genel idare, yerel yönetimler ve özel sektörüyle Türkiye’nin bölgesinde dinamik bir yapıya sahip olduğunu anlatan Dündar, bu dinamik yapının kabına sığmadığını ve komşu ülkeleri de olumlu yönde etkilediğini aktardı.
Osmangazi Belediyesi olarak özellikle Balkan ülkeleriyle ilişkileri sürdürdüklerini anlatan Dündar, yerel yönetimler olarak başlattıkları bu ilişkilerin ülkeler arasındaki ilişkilere de önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.