SON DAKİKA
Hava Durumu

Başarılı sporcular ödüllendirildi

GEMLİK KENT KONSEYİ, ANNELERİ İLE CEZAEVİNDE BÜYÜYEN ÇOCUKLAR İÇİN YARDIM KAMPANYASI DÜZENLEDİ. (HURŞİT TOPAL/BURSA-İHA) Gemlik Kent Konseyi, anneleri ile cezaevinde büyüyen çocuklar için yardım kampanyası düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2019 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başarılı sporcular ödüllendirildi
Amatör Spor Haftası kapsamında Gürsulu sporcuların başarıları ödüllendirildi.

Ulusal ve uluslararası şampiyonalarda derece kazanan sporcular, Gürsu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle ödüllendirildi. Gürsu Belediyesi ve Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Amatör Spor Haftası programı sporcuların gösterileriyle renk kattı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın spor yapmaları konusunda duyarlılıklarını arttıran bu hafta önemli. Sağlıklı nesiller yetişmesinde sporun öneminin bilinciyle, Gürsu’da oluşturduğumuz spor tesisleriyle, çocuklarımızın spor yapma olanaklarını zenginleştirdik. Gençlerimizin bir spor dalıyla ilgilenerek spor yapma alışkanlığı kazanması, bedenen ve ruhen sağlıklı gelişmelerinde büyük önem taşımakta. Nüfusu 90 bini aşan ilçemizde, kötü alışkanlıkları olan gençlerimizin sunduğumuz spor imkanlarıyla bu alışkanlıklardan uzaklaştıklarını görüyoruz. Gürsu’da, uyuşturucu madde kullanımı ve suça karışma oranının yüzde 74 oranında düşmesi doğru yolda olduğumuzun en önemli göstergesi. Belediye olarak spora olan desteğimiz her alanda sürüyor. Tüm çocuklarımıza ve hemşehrilerimize sporla dolu sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.


Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Şerbet, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halim Tuğluoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen törende başarılı sporculara plaket, kuşak sınavını geçen sporculara da kuşaklarının takdimi yapıldı.

     

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.