SON DAKİKA
Hava Durumu

Başbakan Bursa'ya geliyor

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, 25 Şubat Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım’ın il kongresi için Bursa’ya geleceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2018 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2018 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Bursa'ya geliyor
AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, 25 Şubat Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım’ın il kongresi için Bursa’ya geleceğini söyledi.
Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı'yı ziyaret eden AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, genel kurulda kendisine başarılar diledi. Gazetecilerle birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarının altını çizen Kolaylı, “BGC, Türkiye’nin en güçlü basın meslek örgütlerinin ilk sıralarında yer almaktadır. Bursa, köklü basın kuruluşlarına sahip olmanın yanı sıra, en güçlü yerel medya da Bursa’da görev yapmaktadır. Gazeteci arkadaşlarımızın evlilik, doğum, işsizlik ve burs yardımları gibi desteklerimiz oluyor. Onların yanlarında olmaya çalışıyoruz. TOKİ ile yaptığımız protokol ile ev sahibi de yaptık. 452 meslektaşımız Yunuseli Mahallesi’nden ev sahi oldu” dedi.
BGC’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ise, “Gerek hızlı, doğru ve objektif habercilik, gerekse basın etiğine uyum açısından Bursa basını bütün Türkiye’ye örnek olmuştur. Bundan sonraki çalışmalarda da bu ekibin başarılarının devamını diliyorum. Biz de Bursa’ya hizmet etmek için yapılacak bütün çalışmaların içerisinde olabiliriz” diye konuştu.
Başbakan Binali Yıldırım Bursa’ya geliyor
Konuşmaların ardından Basın Müzesi'ni de gezen AK Parti İl Başkanı Salman, “25 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Başbakan Binali Yıldırım Bursa’ya teşrif edecek. Nilüfer’deki Tofaş Spor Salonu’nda il kongremizi gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladığımız gibi Bursalılar Başbakanımızı da bağrına basacaktır. Aynı coşkuyla karşılayacağımıza eminim” şeklinde konuştu. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.