SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Aktaş, 'Bereket Sofrası'nda vatandaşlarla buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sabah namazını Yıldırım Kaplıkaya Camii’nde kılarak, ardından vatandaşlarla “Bereket

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sabah namazını Yıldırım Kaplıkaya Camii’nde kılarak, ardından vatandaşlarla “Bereket Sofrası”nda buluştu. 
Aktaş, güne sabah namazı ile birlikte Yıldırım Değirmenlikızık Mahallesi’nde başladı. Sabah namazını Kaplıkaya Camii’nde kılan Başkan Alinur Aktaş, daha sonra cami lokalinde kurulan sofrada vatandaşlarla buluştu. Bereket Sofrası’na Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ergün, Kaplıkaya, Değirmenlikızık, Akçağlayan ve Eğitim muhtarları da katıldı. Simit, çay, peynir ve zeytinle yapılan kahvaltının ardından vatandaşlara hitap eden Başkan Aktaş, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.
Bursa’nın 17 ilçesi ve 3 milyona yaklaşan nüfusu ile birçok değeri bünyesinde barındıran bereketli bir şehir olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, her ilçenin hatta her mahallenin de birbirinden farklı meseleleri olduğunu söyledi. Bu sebeple bir taraftan ilçe ziyaretlerine devam ettiklerini, diğer taraftan da mahalle halkıyla buluşarak sıkıntıları ilk ağızdan dilediklerini belirten Alinur Aktaş, “Herkesin fikri ve kanaati benim için önemli. Ulaşımdan kentsel dönüşüme kadar el birliğiyle bu kente çok şey katacağız. Benim uykuyla dinlenmeyle pek işim olmaz. Hamdolsun rahmetli babamdan öğrendiğim; çalışmak hayatımın olmazsa olmazı. İstek ve arzular çok, hepsinin karşılanması mümkün değil belki ama plan dahilinde gerekli tüm çalışmaları yapacağız” dedi.
Vatandaşlarla bir araya geldiği her toplantıda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Aktaş, komşu ülkelerin yaşadığı sıkıntılara bakıldığında birliğin öneminin çok daha iyi anlaşılacağına dikkat çekti. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.