SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Aktaş Sözünü tuttu, Tuğçe'nin hayali gerçek oldu

Daha önce Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan söz alan Genç yazar Tuğçe Çakır, ‘Gençlik ve Hayaller’ temalı söyle

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2019 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2019 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Aktaş Sözünü tuttu, Tuğçe'nin hayali gerçek oldu
Daha önce Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan söz alan Genç yazar Tuğçe Çakır, ‘Gençlik ve Hayaller’ temalı söyleşide Bursa’da gençlerle bir araya geldi ve yaşamından kesitleri paylaştı.


Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen söyleşide gençler, Yazar Tuğçe Çakır ile bir araya geldi. Fethiye Dörtçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen ‘Gençlik ve Hayaller’ temalı programa öğrenciler yoğun katılım sağladı. 13 yaşında annesini kaybeden ve o günden sonra kendisini Serebral Palsi hastası kardeşinin bakımına adayan yazar Tuğçe Çakır’ın hikayesini gençler büyük ilgi ile dinledi. Yazar, kendi hayat hikayesini ve çeşitli yayınevlerinden basılmış olan üç kitabını anlattığı söyleşide, gençlerin sorularını da cevapladı. Genç yazar, söyleşinin ardından da öğrencilere hediye edilen “Seni Allah İçin Sevdim’ adlı kitabını imzaladı. Program sonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin Buran, Çakır’a Yeşil Türbe’nin çinisini hediye etti. (Bülten)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.