SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Aktaş, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TÜGVA Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu ile Görükle’de bir araya geldiği üniversite öğrenc

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2018 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2018 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Aktaş, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TÜGVA Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu ile Görükle’de bir araya geldiği üniversite öğrencilerine, kendilerini iyi yetiştirmeleri ve idealist olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. 

Geleceğin emanetçisi gençlerle sohbet eden ve hedeflerini dinleyen Başkan Aktaş, gecenin ilerleyen saatlerinde ise Görükle’ye giderek, buradaki öğrencilerle çay içti. Gençlerle bowling, langırt ve bilardo da oynayan Başkan Aktaş, kendisine ilgi gösteren öğrencilere mesleki yaşamına ve hayata dair tavsiyelerde bulundu.

Başkan Aktaş, TÜGVA’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteklediği önemli bir kuruluş olduğunu söyleyerek, gençlerin emin adımlarla hedeflerine yürümeleri gerektiğini vurguladı. Gençlerin eğitiminin ve kendilerini geliştirmelerinin önemine değinen Başkan Aktaş, “Siyasetle ilgilenen gençlerimiz var. Bu işler, zaman ve fedakârlık gerektirir, ancak insanın ufkunu açar, yeni arkadaşlar, dostlar edinirsiniz Dünyaya bakış açınız değişir. Hayatın zaman içerisinde karşınıza neler getireceğini bilemezsiniz” dedi.

Gençlere kendilerini yetiştirmeleri ve hayatlarında ideallerinin olması gerektiğini söyleyen Başkan Aktaş, üniversite dönemlerinin, gençlere, hayata dair tecrübe kazandırdığını belirterek, “TÜGVA gibi yükselen bir değerin nezaretinde olmak gençlerimiz için de ciddi bir avantajdır. Elimizin elverdiğince biz de destek vermeye çalışıyoruz bu faaliyetlere Tek maksadımız var, geleceğimiz daha aydınlık olsun, gençlere yatırım yapalım” dedi.
Başkan Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak yarışma, münazara, kamp gibi aktiviteleri bünyesinde bulunduran ve yıl boyu devam edecek bir gençlik projesinin hazırlığını yaptıklarını da ifade ederek, “İdealist, hayalleri ve heyecanı olan, millî manevi değerler noktasında hassasiyetleri olan bir gençliğin yetişmesi için bizler de destek vermek durumundayız” şeklinde konuştu.

Gençlerle yeni projelerde bir araya gelmeye devam edeceklerini anlatan Başkan Aktaş’a TÜGVA Bursa İl Temsilcisi Fatih Kaya da nazik ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.