SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Aktaş'tan Doğalgaz Müjdesi

Büyükşehir Belediyesi ve Bursagaz tarafından yürütülen ‘Güvenli doğalgaz kullanımı’ kampanyasının tanıtım toplantısı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2019 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2019 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Aktaş'tan Doğalgaz Müjdesi
Büyükşehir Belediyesi ve Bursagaz tarafından yürütülen ‘Güvenli doğalgaz kullanımı’ kampanyasının tanıtım toplantısı yapıldı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, vatandaşların daha  bilinçli doğalgaz kullanmasını sağlamak ve vatandaşı desteklemek için kampanya düzenlediklerini kaydetti.

''Bursa’nın tamamını doğalgazla buluşturmayı hedefliyoruz"

Doğalgaz kullanımının artırılması gerektiğini dile getiren Aktaş, “ Özellikle imar sıkıntısı nedeniyle Yıldırım’da doğalgaz kullanılamayan yerler var. Bu konuyu aşmak üzere Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile de konuşuyoruz. Vatandaşın elektriği, suyu var ama doğalgaz alamıyor. Bu konuyu aşmak zorundayız. Doğalgazın yaygınlaşmasını çok önemsiyoruz ve sosyal gazı nasıl daha yayabiliriz bununla ilgili çalışmalarımız var. Bugün daha temiz Bursa için hem sanayide hem de konutta dönüşümü tamamlamamız gerekiyor. Bursa’nın tamamını doğalgazla buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.



"4 dağ ilçesi olmak üzere 11 ilçede bulunuyoruz"

Bursagaz Genel Müdürü Bora Çermikli ise, “4 dağ ilçesi olmak üzere 11 ilçede bulunuyoruz. 1 milyonun üzerinde abonemiz var. Doğalgazın güvenli kullanımı için ‘ailenizin güvenliği sizin elinizde’ sloganıyla kampanya yürütüyoruz. Mart 2020’ye kadar tüm araçlar kullanılarak kampanyamızı yürüteceğiz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.