SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Altepe Aşevinde İftara Katıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki otoparkta oluşturduğu aşevi, ramazanın ilk gün

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2013 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2013 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Altepe Aşevinde İftara Katıldı
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki otoparkta oluşturduğu aşevi, ramazanın ilk günüyle birlikte kapılarını vatandaşlara açtı. Orucunu aşevinde vatandaşlarla birlikte açan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, huzur ve bereket ayı ramazanın tüm vatandaşlar için hayırlar getirmesini diledi.


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal belediyecilik faaliyetlerinden biri olan ve her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen aşevinde bu yıl da iftar heyecanı yaşanıyor. Aşevinde sıraya girip tabldot yemeğini alan vatandaşlar, iftar saatinin gelmesini büyük bir heyecan içerisinde bekledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de orucunu vatandaşlarla birlikte açtı. Ramazan ayı boyunca her gün 4 bin kişiye hizmet verecek aşevindeki iftarda günün anlamına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ramazan ayının bu yıl da her türlü güzelliğiyle kendisini gösterdiğini söyledi. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan'ı bu yıl da Bursa'da en güzel şekliyle karşılamaya çalıştıklarını belirten Başkan Altepe, binlerce kişiyle aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayı hizmetlerinin Fomara'da yer alan aşeviyle sınırlı kalmadığını, şehrin değişik noktalarında aşevleriyle çorba çadırları kurduklarını ifade eden Başkan Altepe, "Bunun yanında, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hazırladığımız sosyal yardımlarla da bu mübarek ayı dolu dolu yaşamaya çalışıyoruz. Dirlik, düzen ve huzuru hissedeceğimiz bu ayın Bursa’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.