SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Altepe Fotoğraf festivalini gezdi

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2013 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2013 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Altepe Fotoğraf festivalini gezdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali’ (Bursa FotoFest) kapsamında açılan dünyanın en büyük fotoğraf festivalini gezdi. 
Bursa’yı fotoğraf sanatının başkenti haline getiren Uluslararası Bursa FotoFest, atölye çalışmaları, portfolyo değerlendirmeleri, söyleşi ve panellerle birlikte devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) devam eden Bursa FotoFest kapsamında açılan ve toplam 2 bin fotoğraftan oluşan ‘dünyanın en büyük fotoğraf sergisini (The Biggest Photo Exhibition in the World) ziyaret etti. Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala’nın da eşlik ettiği ziyarette, Altepe sanatçıların fotoğraflarını inceledi. Türk fotoğraf sanatçısı Kamil Fırat’ın ‘Kubbeler’ isimli fotoğraf sergisine de uğrayan Altepe, sergi salonunda karşılaştığı dünya fotoğraf sanatının yaşayan efsane ismi Bruno Barbey ile de sohbet etti.
Bursa’nın ilk uluslararası fotoğraf festivali olarak Türk ve dünya fotoğrafçılarını Bursa’da buluşturan Bursa FotoFest’in her yıl farklı ülkelerden gelen fotoğraf sanatçılarını Bursalılarla buluşturduğunu söyleyen Altepe, tüm vatandaşların dünyanın en büyük fotoğraf sergisini ziyaret etmesini istedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.