SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Çelik küçük Birce'nin projesini dinledi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Koç İlköğretim Okulu 7-A sınıfı öğrencilerinden Birce Bahadır, Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i ziyaret ede

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Çelik küçük Birce'nin projesini dinledi
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Koç İlköğretim Okulu 7-A sınıfı öğrencilerinden Birce Bahadır, Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i ziyaret ederek, sokak hayvanları hakkında hazırladığı projeyi anlattı.
Ziyarette Birce Bahadır’ı dinleyen Başkan Süleyman Çelik, hayvanlar hakkındaki hassasiyeti sebebi ile kendisini tebrik etti. Belediye olarak sahipsiz sokak hayvanları için yürütülen çalışmaları Bahadır ile paylaşan Başkan Çelik, yaklaşık bir yıldan bu yana 326 sahipsiz sokak hayvanının kısırlaştırıldığını ve bu rakamın Türkiye genelinde üst sıralarda yer aldığını ifade etti.
Belediye tarafından her hafta hayvanlara yemek bırakıldığını, sulama kaplarının doldurulduğunu, sahipsiz hayvanların yakalanıp Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı hayvan barınaklarında veterinerler tarafından muayenelerinin yapıldığını anlatan Çelik, sahipsiz hayvanların daha iyi şartlar altında yaşamaları için çaba sarf ettiklerini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.