SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Cingil komitede

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Tahran'da düzenlenen UCLG-MEWA-Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Te

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Tahran'da düzenlenen UCLG-MEWA-Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Teşkilatı Kongresi'ne katıldı. 


Tahran Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen UCLG-MEWA- Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Teşkilatı Kongresi'ne İran ve çevre ülkelerle birlikte Orta Doğu ve Batı Asya (MEWA) bölgesinden 10'dan fazla ülkeden 120'yi aşkın mahalli ve merkezi idare temsilcisi katıldı. UCLG-MEWA Kongresi ile bağlantılı olarak "Sürdürülebilir Kentsel Enerji" ve "Krizlere Karşı Kentsel Hayatı Güçlendirmek" başlıklı iki çalışma oturumu gerçekleştirildi.
2013-2016 döneminde görev yapacak UCLG-MEWA yönetim organları seçimlerinin gerçekleştirildiği toplantıda Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil UCLG-MEWA Mali Yönetim Komitesi'ne yeniden seçildi. Cingil'in buradaki görevi 2016 yılına kadar uzatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.