SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Dündar, Twitter Takipçisiyle Buluştu

 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sosyal paylaşım sitesi twitter’dan 2 bininci takipçisi olan Ahmet Balcı’yı makamında ağırlad

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2013 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2013 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Dündar, Twitter Takipçisiyle Buluştu
 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sosyal paylaşım sitesi twitter’dan 2 bininci takipçisi olan Ahmet Balcı’yı makamında ağırladı. 


Sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajlarla Bursa’da gündem oluşturan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, son olarak twitter üzerinden paylaştığı “Eneramo Bursa’ya çok yakın” mesajı ile Bursa’da spor kamuoyunda çok konuşulmuştu. Bir anda spor kamuoyunda gündem oluşturarak yerel ve ulusal medyada da haber olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sosyal medyadaki takipçileri ile de bir araya gelerek, bu anlamda da bir ilke imza attı.
Twitter üzerinde 2 bininci takipçisi olan, Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 5’inci sınıf öğrencisi Ahmet Balcı ile makamında bir araya gelen Dündar, “Ahmet, twitter üzerinden beni takip etmeye başlayan 2 bininci takipçim. Geçtiğimiz yıl beni takip etmeye başladığında, twet atarak kendisi ile tanışıp sohbet etmek istediğimi yazdım. Kabul etti. Ancak, onun okulu, benim de işlerimin yoğunluğu nedeniyle, bu buluşma, takipçi sayısının 4 binleri bulduğu bugün ancak gerçekleşebildi. Kendisine, beni kırmayıp davetimi kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum. Genç kardeşime hayatında başarılar diliyorum” dedi.
Bursa doğumlu olan ve Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Bölümü 5’inci sınıf öğrencisi Ahmet Balcı da, Başkan Dündar’a böyle bir davette bulunup kendisini kabul ettiği için teşekkür etti.
Başkan Dündar, twitterdan kendisini takip eden bu çok özel takipçisi ile baş başa görüşmesinin ardından, Ahmet Balcı’ya çeşitli hediyeler vererek uğurladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.