SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Edebali, BUSAT Heyetini ağırladı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Sağlık Turizmi Derneği genel kurulunda başkanlığa seçilen Dr. Sedat Demir ve yönetim ku

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2015 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2015 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Edebali, BUSAT Heyetini ağırladı
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Sağlık Turizmi Derneği genel kurulunda başkanlığa seçilen Dr. Sedat Demir ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Bursa’nın sadece Türkiye’nin değil dünyanın en önemli termal merkezleri arasında yer aldığını hatırlatan Başkan Edebali, “Kısa süre içerisinde hizmete girecek olan Selçuk Hatun Termal tesisimiz, Sağlık kenti Bursa misyonuna önemli bir destek sağlayacak” dedi. Sağlık turizmi ve tedavi için Bursa’yı tercih edenler için, doğal ve kültürel zenginlikleri ile Yıldırım’ın önemli bir alternatif olduğunu dile getiren Başkan Edebali, “UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Cumalıkızık, Yeşil Külliyesi ve Yıldırım Külliyesi gibi tarihi mirasa ev sahipliği yapan Yıldırım,  termal turizm konusunda Bursa’nın bir adım öne çıkmasına önemli katkı sağlıyor. Yurt içinden ve yurt dışından tedavi için şehrimize gelen turist sayısı her geçen gün artıyor. Biz de Yıldırım olarak, katlanarak artan bu turizm pastasından hakkımızı almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN EDEBALİ’YE TEŞEKKÜR

Bursa Sağlık Turizmi Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Dr. Sedat Demir ise “Yerel yönetimler ile ortak projeler üretmek için görüşmeler yapıyoruz. Bu konudaki ilgisinden ve sivil toplum kuruluşlarına olan pozitif yaklaşımlarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür ediyoruz”  dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.