SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Edebali öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Eğitim-Öğretim yılı sonunda yaz tatiline giren öğrencilere karnelerini veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bir yıl boyunca

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Edebali öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Eğitim-Öğretim yılı sonunda yaz tatiline giren öğrencilere karnelerini veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bir yıl boyunca yoğun bir efor sarf eden çocukların, tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olacaklarını söyledi.
 

 

Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu öğrencileri Ecrin Hazal ve Defne Reyhan'ındavetleri ile karne dağıtım törenine katılan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, miniklerin mutluluğun paylaştı. Okulda düzenlenen törene, Başkan İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cengiz Kılınç ve öğrenci velileri katıldı. Uzun bir eğitim maratonun ardından öğrencilerin bilgi birikimleriyle donanımlı bireyler olma yolunda ilerlediklerini ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi şekilde eğitim alması ve güçlü Türkiye'nin inşası için fedakarca çalışan öğretmenlerimiz başta olmak üzere anne ve babalarımıza teşekkür ediyorum. Yıl boyunca çalışarak yarınlarına yatırım yapan yavrularımız da yaz tatilini hak etti. Hem kendilerine spor dolu keyifli bir tatil hem de gelecek eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Geleceğin Yıldırım'ını inşa ederken, sağlam temelleri çocuklara ve gençlere yapılan yatırımın üzerine kurduklarını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali,"Eğitimin ailede başladığını bilerek okul öncesi süreçle beraber yavrularımızın iyi eğitim alması ve her alanda kişisel, sosyal ve kültürel açından gelişmeleri önceliğimiz. Akademik başarıya olumlu katkılar sunan sporla gençlerimizin ilgilenmesini istiyoruz. Her çocuğumuz bir spor dalıyla ilgilenerek zihnen ve bedenen gelişimlerine katkıda bulunmalı. Bu sebeple Yıldırım Belediyespor Yaz Spor Okulları'na tüm öğrencilerimizi bekliyoruz" diye konuştu.

Eğitimin yerel yönetimlerin asli görevi olmadığını ancak bu alanda da sorumluluk üstlendiklerini belirten Başkan Edebali, "Çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için yaz okulları ve izcilik kampları düzenliyoruz. Yavrularımızın hak ettikleri tatilleri en iyi şekilde değerlendirmeleri için imkanlar oluşturuyoruz. İlçemizde eğitim veren okullarımızın bakım, onarım ve ihtiyaçlarını imkanlarımız dahilinde karşılıyoruz. Ayrıca 183 okula 8 bin 400 adet spor malzemesi yardımında bulunduk. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren okul öncesi eğitim sınıflarımız başta olmak üzere şehrimizde eğitim gören her çocuğumuzun yanında oluyoruz. Çocuk Masamız vasıtasıyla bizlere ulaşan evlatlarımızın her konuda yardımcısı olarak, kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlıyor ve şehrin yönetiminde taleplerini dinliyoruz. Geleceğin Yıldırım'ını yavrularımızın mutluluğu üzerine kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Minikleri yarınlara hazırlayan öğretmenlerle de sohbet ederek başarı dileyen Başkan Edebali, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirip karnelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler de verdi.

Yıldırım Belediyesi'nin eğitime sağladığı destekten dolayı Başkan Edebali'ye teşekkür eden Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise "Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için merkezi idare ve yerel yönetim olarak projeler gerçekleştiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bursadabugun

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.