SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Edebali'den ailelere 'spor' çağrısı

Gelecek nesilleri ‘365 gün spor’ anlayışıyla yetiştirmeyi amaçlayan Yeni Yıldırım’da, Yıldırım Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okulları’nın

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2015 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2015 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Edebali'den ailelere 'spor' çağrısı
Gelecek nesilleri ‘365 gün spor’ anlayışıyla yetiştirmeyi amaçlayan Yeni Yıldırım’da, Yıldırım Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okulları’nın ikinci dönem kayıtları sürüyor.

Yıldırım Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okulları’nın ikinci dönem kayıtları sürüyor. 6 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan ikinci dönem yaz spor okulları kapsamında Yıldırım Belediyespor Kulübü bünyesinde; yüzme, basketbol, voleybol, futbol, tekvando, tenis, badminton, masa tenisi, fitness, karate ve temel eğitim branşlarında ücretli; atletizm, dağcılık, boks, güreş ve halter branşlarında ücretsiz olarak verilecek eğitimler ile binlerce ilçe sakininin spora kazandırılması amaçlanıyor.

 ÇOCUKLARIMIZ SAĞLIKLI BİREYLER OLARAK YETİŞİYOR

Basketbol, voleybol, futbol, tekvando, tenis, badminton, masa tenisi, fitness ve karate branşlarında ücretli olarak servis hizmeti de sağlanacak olan yaz spor okullarının ikinci dönem kayıtları 7 Temmuz Salı günü son bulacak. Göreve geldikleri ilk günden itibaren ‘Spor şehri Yeni Yıldırım’ hedefi için önemli atılımlar yaptıklarını hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmesi bizim temel önceliklerimiz arasında bulunuyor. Çocuklarımızın gelişmelerine katkı sağlamak ve onları kötü alışkanlıklardan korumak adına Yıldırımlı aileleri çocuklarını yaz spor okullarımıza göndermeye davet ediyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.