SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Edebali'den esnaf ziyaretleri

Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği ilçe sakinleri ile her fırsatta bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali,

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Edebali'den esnaf ziyaretleri
Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği ilçe sakinleri ile her fırsatta bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, esnafı ziyaret ederek talep, görüş ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

 

YB (4) YB (1)

 

 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Davutdede Mahallesi Kurtuluş Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Yıldırım’ın ekonomisini güçlendirmek adına ilçe esnafının her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Edebali, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız olarak hayata geçirdik. Güçlü Yıldırım’ın yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek oluyoruz” dedi.

ORTAK AKIL VURGUSU

Yıldırım’ın en işlek caddelerinden birinin Kurtuluş Caddesi olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ın esnafı bizim can damarımızdır. Belediye bünyesinde hizmet veren  ‘Esnaf Masası’ ile her zaman yanlarında oluyoruz. Hizmet politikamızı bölge ticaret hayatının kalkınmasına göre programlamaya devam edeceğiz “ diye konuştu. Yerel yönetim anlayışlarının temelinde ortak akıl olgusunun önemine de değinen Başkan Edebali, “Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini topyekun kalkınma ile gerçekleştireceğiz. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise ortak akılın en önemli sac ayaklarından biri olan ilçe esnafımızdır” şeklinde konuştu.

‘DÖNÜŞÜMDE ESNAF KİLİT ROL OYNUYOR’

Yıldırım esnafının ilçe ekonomisine büyük bir katkısı olduğunu belirten Başkan Edebali, Türkiye’ye rol model olacak kentsel dönüşüm projesinde bölge esnafının stratejik bir konuma sahip olduğunu da söyledi. Güçlü Yıldırım hedefinin ticaret hayatının gücü ile orantılı olduğunu ifade eden Başkan Edebali, “Kentsel dönüşümde temel referansımız ekonomik planlamadır. Dönüşüm projemizde sadece mekanlarda değil hayatın her alanında değişiklikler yapacağız. Bunu gerçekleştirirken bize sağlam adımlar atmamızı sağlayacak olan Yıldırım’ın güçlü ekonomik yapılanması olacaktır. El ele vererek Yıldırım’ı hak ettiği konuma tekrar yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.