SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Edebali'den pazar denetimi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yeni yerine taşınan Fidyekızık semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ba

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2015 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2015 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Edebali'den pazar denetimi
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yeni yerine taşınan Fidyekızık semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan İsmail Hakkı Edebali, mahalle sakinlerinin talebi üzerine yeri değiştirilen Fidyekızık semt pazarını ziyaret etti. Pazar yerinin ulaşım ve alışveriş konusunda daha rahat bir yer olan Fatih Sokak’a taşıdıklarını belirten Edebali, “Esnafımıza ve vatandaşlarımıza çeşitli sıkıntılar yaşatan semt pazarımızın yerini değiştirdik. Fidyekızık semt pazarı artık her perşembe günü yeni yerinde hizmet verecek” dedi.
Yıldırım Belediyesi olarak ilçeyi yeniden planlarken konut ihtiyacının yanı sıra sosyal donatı alanlarına da öncelik verdiklerini dile getiren Edebali, “Yıldırım'ı ideal ve yaşanabilir bir şehir yapmanın temeli insanlarımızı mutlu etmekten geçiyor. Kentsel dönüşüm sayesinde çehresi değişecek şehrimiz, sadece konutlarıyla değil sosyal yaşam alanlarıyla da vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacak” diye konuştu.
İlerleyen dönemde sosyal alanlardan biri olan semt pazarları hakkında çalışmalarının devam edeceğini anlatan Edebali, “Semt pazarlarımızı mahallelerimizin merkezi mevkilerinde yer almasını istiyoruz. Ayrıca pazarların üstünü kapatarak, daha geniş alanlarda rahat alışveriş imkanını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.