SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan hanımları dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sistemli bir şekilde yürüttükleri çalışmalarla bugüne kadar 109 mahallenin tamamını gezdiklerini

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2013 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2013 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sistemli bir şekilde yürüttükleri çalışmalarla bugüne kadar 109 mahallenin tamamını gezdiklerini, vatandaşın sıkıntılarını yerinde tespit ettiklerini söyledi. 


109 mahalle temsilcisi kadınla bir araya gelen Dündar, 4 yıllık hizmet sürecinde seçim kaygısı taşımadan, günlük ve popüler projeler yerine, vatandaşların uzun yıllar faydalanacağı, Bursa’ya hitap eden projeler geliştirdiklerini ifade etti. AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği ve 109 mahalle temsilcisinin bir araya geldiği toplantıya katılan Başkan Mustafa Dündar, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
4 yılda geliştirdikleri projelerle bir yandan Osmangazi’nin çehresini değiştirdiklerini, bir yandan da vatandaşların meselelerini en kısa sürede çözdüklerini ifade eden Dündar, bu çalışmaları yaparken seçim kaygısı taşımadıklarını, gelecek nesiller için proje geliştirdiklerini söyledi. Osmangazi’nin, Bursa’nın en eski yerleşim yeri olduğunu, hizmet üretmenin diğer ilçelere göre daha zor olduğunu söyleyen Dündar, “Bizler Osmangazi için hazırladığımız projelerimizi bitirerek, halkımızın hizmetine sunma, vatandaşlarımızın daha huzurlu ve modern bir Osmangazi’de yaşamaları gayreti içerisindeyiz” dedi.
Her mahalleden bir temsilcinin bulunduğu toplantıda, kadınlardan mahallelerinde karşılaşılan sıkıntıları dinleyen Başkan Dündar, Osmangazi’de adım atmadık mahalle bırakmadıklarını, 109 mahallenin tamamını gezerek meseleleri yerinde tespit ettiklerini söyledi. Her mahalleye hizmet götürdüklerini, bazı mahallelerde ise birkaç mahallenin ortak faydalanacağı projeler geliştirdiklerini ifade eden Dündar, “Yeni başlattığımız ‘Hizmet Evinizde’ projesi ile de, çat kapı vatandaşlarımızın evlerini ziyaret ediyoruz. Arkadaşlarımız günde yaklaşık 80 ev dolaşıyor. Bu projemizle vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip, birlikte çözüm üretmek, onları bir anlamda yönetime dâhil etmek istiyoruz. Geliştirdiğimiz projeleri, hizmetlerimiz görünür olsun, fark edilsin kaygısı taşımadan hazırlıyoruz. Projelerimizin görünür olmasından çok, uzun yıllar kamuya hizmet eden projeler olsun istiyoruz. Mesela Çarşamba Pazarpark... Bu projemiz yerin altına inşa ettiğimiz, insanların ancak içine girdiklerinde anlayabildikleri bir proje. Biz burada, uzun yıllar vatandaşların faydalanacağı, Bursa’ya hitap eden bir proje olsun istedik. Bunu yaparken, yatırımı yerin altına yapıyoruz endişesi taşımadık. Bu çalışmamız, sonunda Başbakanımızın bile takdirini kazanan bir proje oldu” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.