SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan kendisine getirilen çiçekleri Soma için satışa çıkarttı

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretine gelenlerin getirdiği çiçekleri Soma için satışa çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2014 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2014 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan kendisine getirilen çiçekleri Soma için satışa çıkarttı
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretine gelenlerin getirdiği çiçekleri Soma için satışa çıkardı. 142 saksı çiçeğin satışından elde edilen 103 bin lira Soma’da hayatını kaybedenlerin yakınlarına gönderilecek.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, örnek bir kampanya başlattı. Yıldız, kendisine tebrik ziyaretine gelenlerin getirdiği çiçekleri Soma için satışa çıkardı. 142 saksı çiçeğin satışı için belediye girişinde mezat düzenlendi. İlçedeki oda başkanları, sanayici, işadamları esnaf ve çiftçilere Türkiye’yi yasa boğan Soma'ya yardım için davet gönderildi. Gürsu Müftü Vekili Nuri Güler, Soma’da hayatını kaybedenler için önce dua yaptırdı. Başkan Yıldız, Türkiye’yi yasa boğan Soma için birlik günü olduğunu söyledi. Yıldız, annesi Sabiha ve eşi Rana için iki saksı çiçeğe 5 bin lira ödeyerek mezadın startını verdi. Ardından mezada katılanlar her bir çiçek için benzer rakamlar ödedi. Çiçekler bin ila 7 bin lira arasında fiyatlala satıldı. 142 saksı çiçeğin satışından toplam 103 bin lira gelir elde edildi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Soma’da hayatı kaybedenlerin yakınlarına katkı için böyle bir kampanya tertiplediklerini ifade ederek, mezada katılan herkese teşekkür etti. Aldığı iki çiçek için 3 bin 750 lira ödeyen Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Orhan ise, bütün ülkenin Soma’nın yanında olduğunu ifade ederek, ödenen paranın sembolik olduğunu, bu acının bütün Türkiye tarafından sahiplenilmesi gerektiğini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.