SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Özkan'dan anlamlı mesaj

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bir mesaj yayınladı. Özkan mesajında, Türk milletinin vatan top

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2018 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Özkan'dan anlamlı mesaj
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bir mesaj yayınladı. Özkan mesajında, Türk milletinin vatan topraklarını düşman işgalinden temizlediği 30 Ağustos Zaferi’nin, tüm dünya milletlerine bağımsızlık yolunda örnek olduğunu anımsatarak, bu zaferin geçmişte olduğu gibi bugün de milletimize ilham vermeye devam ettiğini söyledi.
Asil Türk milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattığı istiklal mücadelesinin, zorlu şartlara ve imkansızlıklara rağmen başarıya ulaştığını aktaran Özkan, büyük zaferin 96. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

"Türk milleti bir olduğunda üstesinden gelemeyecek zorluk yok"

Türk milletinin o dönem gösterdiği üstün mücadelenin, emperyalist güçlere karşı bağımsızlık mücadelesi yürüten tüm mazlum milletler için umut kaynağı olduğunu belirten Başkan Özkan, “Kurtuluş Savaşı'nı, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran Türk milleti, tarih boyunca vatan sevgisinin en güzel örneklerini başarıyla sergilemiştir. Asil milletimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı o dönemde gösterdiği güçlü iradeyi, 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde de bir kez daha gösterdi. Türk milleti bir olduğunda, omuz omuza olduğunda, üstesinden gelemeyecek zorluk yoktur. Bu vesileyle, vatanımızı kahramanca savunan başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı. (Bülten)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.