SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Sargın'dan zabıtaya ziyaret  

Zabıta Teşkilatı’nın 192. Kuruluş yıl dönümünde İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla birlik

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2018 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2018 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Sargın'dan zabıtaya ziyaret  
Zabıta Teşkilatı’nın 192. Kuruluş yıl dönümünde İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte kahvaltı yaptı.
İznik Belediyesi Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen kahvaltı programına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Zabıta Müdürü Metin Karanfil ve Zabıta Personeli de katıldı. Zabıta Haftası dolayısıyla konuşma yapan Zabıta Müdürü Metin Karanfil, “Yerel yönetimlerin vatandaşa açılan yüzü olan Zabıta Teşkilatı 192 yıldır zorlu bir görev icra etmektedir. Halkımızın esenliği için gece gündüz demeden hizmet eden siz değerli mesai arkadaşlarıma Belediye Başkanımız Sayın Osman Sargın’ın huzurunda teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. Kahvaltı programında konuşma yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın; “Öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.192 yıllık koskaca bir teşkilat. Türkiye’nin en büyük teşkilatlarından birisi. Zabıta Teşkilatları belediyelerin görünen yüzüdür. İznik’i birçok konuda Türkiye’ye ve hatta dünyaya örnek bir kent haline getirdik. Göreve geldiğimiz günden beri kentimizde birçok şey yaptık. Bunu bizler değil, kentimizi 4-5 senedir görmeyip, bu zaman zarfı içerisinde ziyaret edenler söylüyor. İnşallah İznik’i daha da ilerilere taşıyacağız. Burada en büyük görev Zabıta Müdürlüğümüze yani sizlere düşüyor. Çünkü güzel ahlak, düzen ve disiplin sizden geçiyor. Sizler zaman geliyor yolda kalanın yoldaşı oluyorsunuz, zaman zaman ihtiyacı olana yardım eli oluyorsunuz. Ben şimdiye kadar belediyeye verdiğiniz hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyor, özverili çalışmalarından dolayı da kutluyorum.” diyerek sözlerini bitirdi. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.