SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Tatlıoğlu'ndan öğrencilere destek

 Bursa'da okulları donatan meslek lisesi öğrencilerine Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’ndan destek verildi.  Bursa'da

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2018 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2018 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Tatlıoğlu'ndan öğrencilere destek
 Bursa'da okulları donatan meslek lisesi öğrencilerine Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’ndan destek verildi. 

Bursa'da Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, “Tarihin Gülen Yüzü Projesi” ile ihtiyaç sahibi okullara ve öğrencilere destek vermeyi sürdüyor.
Kardeş okul seçtikleri Orhaneli’nin Fadıl Mahallesi'ndeki ilkokulun sınıflarını yenileyen ve kırtasiyeden, giyime her konuda yardımda bulunan öğrenciler, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nu ziyaret etti. İrfan Tatlıoğlu, öğrenciler ve öğretmenlere bu anlamlı yardımlarından dolayı teşekkür ederek, destek olacağını söyledi. Ziyarette, Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Genel Koordinatör Öğretmen Serdar Aksancar ve öğrenciler, Başkan İrfan Tatlıoğlu’ndan okulun bahçesine çocuk parkı kurulmasını talep etti. İrfan Tatlıoğlu, öğretmen ve öğrencileri ziyaretlerinden ve yaptıkları bu anlamlı projeden dolayı kutlayarak, “Sizlere çok teşekkür ediyorum. Herkese örnek olacak bir proje. İhtiyaç sahibi okullara ve öğrencilere yardımcı olmanız bizi sevindirdi. Bu projeye destek vermek bizi çok mutlu eder ve üzerimize düşen ne ise yapacağız” dedi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.