SON DAKİKA
Hava Durumu

'Başkan Yardımcısıyım' Diyerek Dolandıran Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kendisini 'Belediye Başkan Yardımcısı' olarak tanıtan bir kişi, çadırda verilecek iftarın ücretini ödemesini i

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2013 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2013 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Başkan Yardımcısıyım' Diyerek Dolandıran Şahıs Adliyeye Sevk Edildi
Bursa'nın İnegöl ilçesinde kendisini 'Belediye Başkan Yardımcısı' olarak tanıtan bir kişi, çadırda verilecek iftarın ücretini ödemesini istediği iş adamını 5 bin lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyette bulunan bir fabrika sahibi G.G.'yi cep telefonundan arayan İ.K. isimli bir kişi, kendisini İnegöl Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak tanıtarak, "İftar çadırında bir iftar yemeği verilecek, iftarın ücretini firmanızca karşılanmasını rica ediyorum" dedi. Sözde başkan yardımcısının yönlendirmesiyle 5 bin lira gönderen iş adamı G.G., bir süre sonra dolandırıldığını anlayarak İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat etti.
İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından olaya karışan sahte başkan yardımcısı İ.K., dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alınan İ.K., daha sonra adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.