SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Yıldız, saldırganı işten ayrılmasın diye ikna etmek istemiş!

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın, kendisini vuran personelini, tehditlerine rağmen saatlerce dinleyip, istifa etmek isteyince de işten ayrılm

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2015 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2015 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Yıldız, saldırganı işten ayrılmasın diye ikna etmek istemiş!
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın, kendisini vuran personelini, tehditlerine rağmen saatlerce dinleyip, istifa etmek isteyince de işten ayrılmamasını söylediği ortaya çıktı.
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ve şoförü Yener Şimşek, dün 16.00 saatlerinde F.B., tarafından zabıta müdürlüğü iddiasıyla makam odasında silahla vuruldu. Yüzüne ve koluna kurşun isabet eden Yıldız ile birlikte karnından yaralanan Şimşek Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçarken yüzüne darbe alan F.B.’nin Gürsu Belediye yanındaki sağlık ocağına gittiği ortaya çıktı. Burada yüzüne pansuman yaptıran saldırgan, yoldan geçen bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı. 10 plakalı aracın şoförü ise saldırganı tanımadığı ve yaralı olduğu için otomobile aldığı ortaya çıktı. Öte yandan şüphelinin bulunması için emniyet ekipleri çalışmalarını sürdüyor.

DAHA ÖNCE DE TEHDİT ETMİŞ

Belediye çalışanları, saldırganın Başkan Yıldız'ı daha evvel de tehdit ettiğini söyledi. Cüneyt Yıldız'ın tehditlere rağmen zanlıyı dinlediği ve işten ayrılmak istediğinde çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak çalışması gerektiği yönünde ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Başkan Yıldız'ın sağlık durumu 72 saatlik uyutulma süresinin ardından netlik kazanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.