Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, belediye birim müdürleri ile birlikte Gürsu TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu.
TOKİ konutlarında yapımına başlanılan pazaryeri tamamlanıncaya kadar teknik müdürler ile birlikte geçici olarak kullanılmak üzere Pazaryerini belirleyen Yıldız, yaptığı açıklamada “İstinat duvarları ve şev yapımı tüm hızıyla devam ediyor, asfalt çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Pazaryerinin yapım çalışmalarına başladık. Ancak halkımızın ihtiyaçlarını karşılamaları için geçici olarak pazaryerini de belirledik. Allah’ın izniyle bu bölgeye yapacağımız yatırımlarla bölgeyi cazibe merkezi yapacağız.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2014, 14:37
Başkan Yıldız'dan Dışkaya çıkarması
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, belediye birim müdürleri ile birlikte Gürsu TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu. TOKİ

YORUM EKLE
ANKETTüm Anketler
1
Hidamet Asa'dan üreticiye çifte müjde
2
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'dan Osmanlıca'ya...
3
Uyuşturucunun çaresi kentsel dönüşümde
4
Bursa 'Barışa Bak'ıyor
5
Yürüyen merdivende korku dolu anlar...
6
Başkan Bozbey, dünya evine girdi
7
Uludağ'da herşey parayla değil
8
Ağlamayan bebeğe altın emzik
9
Dava açmak bankaları kızdırır mı?
10
Üvey anne katiline 29 yıl hapis
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:45

GÜNEŞ
08:12

ÖĞLE
13:21

İKİNDİ
15:56

AKŞAM
18:19

YATSI
19:41
SIRADAKİ HABER