SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkandan cesur çocuklara madalya

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ, 12 MAYIS DÜNYA HEMŞİRELER GÜNÜ’NDE BELEDİYE TIP MERKEZİ’NDE GÖREV YAPAN HEMŞİRELER VE KADIN PERSONELE ÇİÇEK VERİRKEN, İĞNEDEN KORKMAYAN ÇOCUKLARA DA "CESARET" MADALYASI TAKDİM ETTİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkandan cesur çocuklara madalya
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü’nde Belediye Tıp Merkezi’nde görev yapan hemşireler ve kadın personele çiçek verirken, iğneden korkmayan çocuklara da "cesaret" madalyası takdim etti. 

 

 
Sağlık çalışanlarının insani bir görev yaptığını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İnsanların sağlıkları için kendi hayatlarından feragat ederek dünyadaki en kutsal mesleklerden birisini ifa eden hemşirelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Sağlık sistemlerinin asli unsurları olan hemşireler, hasta ve hasta yakınları beklentilerinin karşılanması için etkili, verimli bir sağlık hizmeti sunabilmek maksadıyla omuzlarındaki kutsal sorumluluğun şuuru ile görev yapıyor” dedi.
Öte yandan Edebali, Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi’ne giden çocukların, aşı, iğne ve doktor korkusunu yenmeleri için miniklere ‘Üstün Cesaret Belgesi’ verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.