SON DAKİKA
Hava Durumu

Bayan Küçük'ten Tokat Vakfı'na ziyaret

Vali İzzettin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük, merkezi Fetiye Mahallesi’nde olan Tokat Vakfı’nı ziyaret etti. Küçük’e Vali Yardımcısı

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2017 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bayan Küçük'ten Tokat Vakfı'na ziyaret
Vali İzzettin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük, merkezi Fetiye Mahallesi’nde olan Tokat Vakfı’nı ziyaret etti. Küçük’e Vali Yardımcısı Fatih Kadiroğlu’nun eşi Filiz Kadiroğlu da eşlik etti.

Tokat Vakfı yönetimi Vali İzzettin Küçük’ün Bursa’ya atanmasının ardından hoş geldin ziyaretinde bulunmuştu. Bu ziyaretin ardından Vali Küçük’ün eşi Ayşe Küçük Tokat Vakfı’na iadeyi ziyarette bulundu. Kendisi de Tokat Turhallı olan Bayan Küçük’ün Fetiye’deki Tokatlılar Vakfı’na yaptığı iadeyi ziyarette Tokat Vakfı Kadın Kolları Başkanı Neşe Zığarlı da yer aldı.

Hemşerileri ile hasret gideren ve vakıf çalışmaları hakkında bilgi alan Bayan Küçük, vakıf üyeleriyle memleket hasreti giderdi. Ayşe Küçük’ün ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Tokat Vakfı Başkanı Hüseyin Alpat, Bayan Küçük’ü ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. Ziyaretin ardından dernek yönetimi ile Bayan Küçük fotoğraf çektirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.