SON DAKİKA
Hava Durumu

Bayram öncesi bilet çilesi

Bayram tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne akın etti. Bazı

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2012 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2012 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bayram tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne akın etti. Bazı otobüs firmaları sefer aralıklarını 5 dakikaya indirdi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde otogarlardaki yoğunluk arttı. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali, memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlarla doldu. Erken rezervasyon yaptırmayan vatandaşlardan bazıları bilet bulmakta sıkıntı yaşarken, otobüs firmaları yolcu yoğunluğu bulunan hatlara ek seferler koydu. Bazı otobüs firmaları yarım saate bir olan Bursa-İstanbul hattının sefer saatlerini 5 dakikaya kadar düşürdü. Bazı firma yetkilileri ise ek seferler sayesinde vatandaşların mağdur edilmediğini, buna rağmen biletlerin kısa sürede tükendiğini söyledi.

Otobüsün kalkış saatine yetişmeye çalışan vatandaşlar ise kısa süreli panik yaşadı. Bilet bulmakta güçlük çekenlerin imdadına ise firmaların koyduğu ek seferler yetişti.
Firma yetkilisi Yüksel Özdemir, en yoğun seferlerin başta İstanbul olmak üzere İzmir ve Ankara hatlarında yaşandığını söyledi. Demir, sahil kesimlerine vatandaşların yoğun taleplerinin olduğunu vurguladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.