SON DAKİKA
Hava Durumu

Bayramda Bursa 'da hava durumu

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, bayramda sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredeceğini tahmin ettikler

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bayramda Bursa 'da  hava durumu
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, bayramda sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredeceğini tahmin ettiklerini açıkladı.





Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hafta sonu hava sıcaklıklarının Türkiye genelinde uzun yıllar ortalamaları civarında olmasını beklediklerini ifade ederek, Kurban Bayramı tatili süresince ülke genelinde sıcaklıkların 2-5 derece azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceğini söyledi.


Bakan Eroğlu, hafta sonu ve Kurban Bayramı tatili süresince yurt geneli ile yağış beklenen yerlerde günün büyük bölümünde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceğinin tahmin edildiğini vurguladı.




Bayramda hava durumu

Türkiye'nin kuzeybatı kesimleri cuma günü öğle saatlerinden sonra parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kütahya ile Manisa çevreleri kısa süreli yerel sağanak, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar, Marmara'da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli esecek.


Ülkenin batısında cumartesi günü öğle saatlerinden sonra parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. Kütahya, Aydın, Manisa, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir ve Bilecik çevrelerinde kısa süreli ve yerel sağanak görülecek, diğer yerler az bulutlu ve açık olacak.


Yurdun kuzeybatısı pazar günü öğle saatlerinden sonra parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Kütahya, Balıkesir, Çanakkale'nin doğusu, Kırklareli ve Edirne çevrelerinde kısa süreli ve yerel sağanak geçişleri yaşanacak. Diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.


Bayramın birinci günü olan Pazartesi, Türkiye'nin iç ile batı kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ile doğusu, İç Ege, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Bolu, Düzce ile Karabük çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek. Rüzgar, Marmara, Ege ve Batı Karadeniz'de kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esecek.


Bayramın ikinci gününde ülke geneli parçalı ve yer yer çok bulutlu hava görülecek. Marmara'nın doğusu, Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Hatay'ın batı kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak meydana gelecek.


Bayramın üçüncü günü çarşamba, yurt geneli parçalı ve yer yer çok bulutlu, Güney Ege'nin iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Akdeniz'in iç kısımları, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.


Perşembe, bayramın dördüncü günü ülke geneli parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Bilecik çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.