SON DAKİKA
Hava Durumu

Belgelerini aldılar

 Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Turizm ve Otelciler Birliği Derneği’nce açılan kursa katılan 47 turizmci sertifikalarını aldı. 

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2013 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2013 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Turizm ve Otelciler Birliği Derneği’nce açılan kursa katılan 47 turizmci sertifikalarını aldı. 


Turizm ve otel işletme sahipleri, yönetici ve çalışanlarından oluşan 47 kursiyer, 12 günlük eğitimde 96 saat ders gördü. Kursiyerler Montania Otel’de düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Kursta İstanbul Özyeğin Üniversitesi’nden Prof. Dr. Suavi Ahipaşaoğlu, Marmara Üniversitesi öğretim görevlileri Cüneyt Sadıç ve Şeref Tür turizm konularında eğitim verdi.
Proje Koordinatörü Tijen Yener, “Maksadımız, Mudanya’daki turizm işletmesi sahiplerinin ve çalışanlarının sektördeki son gelişmeleri öğrenmeleri ve aldıkları bu bilgilerle müşterilerine daha iyi hizmet vermelerini sağlamak. 15 bin liralık projenin masrafını BEBKA karşıladı” dedi.
Turizm ve Otelciler Birliği Derneği Başkanı Akın Esgin, kursiyerlere teşekkür ederek, Mudanya turizmin canlanması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.